Äitienpäivälahjaksi

Olen jo jonkin aikaa haaveillut makuuhuoneeseemme jotain muutosta. Tai sanotaanko näin, että mielestäni makuuhuoneemme ei ole koskaan lopullisesti valmistunut. Luonnollisesti se on niitä viimeisiä tiloja, mihin satsataan paukkuja. Siellä vietetään vähiten aikaa ja sekin aika normaalisti taju kankaalla. Mutta jotenkin minulla on ollut kaipuu viihtyisämpään tilaan, jossa saattaisi joskus päiväsaikaankin rentoutua ja viettää aikaa vaikka ihan vain parhaassa seurassa, eli itsensä kanssa.

Makuuhuoneen tumma seinä

Nythän jyllää pinnalla sininen väri ja samainen väri on hiippaillut minunkin uniin. Esimerkiksi Form Follows Function-blogissa Tuija on maalannut vierashuoneensa etten sanoisi täydellisellä sinisellä. Jos en sitä jo aikaisemmin ollut, niin Tuijan kuvat nähtyäni olin sataprosenttisen varma, että meidän makkarista tulee sininen. Tilasin heti Farrow & Ballin värikartan lopullista sävyn valintaa varten. Asia on kuitenkin ollut vaiheessa, koska meillä asuu myös värikammoinen pirttihirmu (kaikella rakkaudella). Olemme joutuneet siis useampaankin otteeseen asiasta keskustelemaan, eikä yksimielistä päätöstä ole vielä syntynyt. Mies on sitä mieltä, että värimaailma eroaa liikaa muusta sisustuksesta ja että kyllästyn siihen liian nopeasti. Minä olen yrittänyt puoltaa sitä ajatusta, että makkari olisi aivan oma maailmansa, jossa väri voisi poiketa muusta kodin värityksestä totaalisesti (aivan kuten saunassakin).

No, vaikka emme aina olekaan heti ja täysin yksimielisiä asioista, on meillä kuitenkn niin samanlainen maku, että yhteisymmärrys löytyy varmasti. Itseasiassa meillä on pari aivan totaalisesti uutta ideaa mietinnässä ja näistä vaihtoehdoista nyt vain pitäisi valita se kaikista paras. Sainhan kuitenkin äitienpäivälahjaksi ”Murmutusvapaata työtä makuuhuoneen uudelleen sisustamiseksi”. Ja kyllähän se mies sen verran minua tietää, että sininen voi olla vaarallinen väri ajatellen sitä kuinka pian sitä pitää maalata taas uusiksi.

Makuuhuoneen tumma seinä

 

2 thoughts on “Äitienpäivälahjaksi

  1. Pitihän hetki miettiä tuota murmutusvapaata, ennen kuin älysin 😀
    lopputulos on varmasti upea päädyttepä sitten mihin tahansa väriin. Kaunistanut tuo on nytkin 🙂

    • Kirjoitin ensin, että purnausvapaata.. olisko se ollut ymmärrettävämpi.. 🙂 Mutta lahjakortissa luki noin, niin muutin takaisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *