Autokatoksen tilanne

Kiitos ahkeran mieheni ja muutamissa talkoissa käyneiden ystävien alkaa autokatoskin olla voiton puolella. Ja vaikka tätä katosta oli jo mallinnuskuvista katsonut, ei niistä kuitenkaan tajunnut, kuinka paljon se tulee muuttamaan koko talon ulkonäköä. Nyt kun katos jatkaa talon laajennusosaa pidemmälle oikealle tehden siitä samanmallisen kuin on talon päärunko, on talo ikään kuin valmis ja kokonainen. Jotenkin se pelkkä autotalli-uloke oli töpön näköinen. Varsinkin nyt, kun näkee muutoksen ja vertaa sitä vanhoihin kuviin.

piha remontti piha remonttipiha remontti piha remontti

Katoksen sivulle tulee runsaasti varastotilaa, joka tällä hetkellä on todella kortilla tässä taloudessa. Ainoa varastotila työkaluille ja pihakoneille on talon edessä oleva pieni koppi, joka on tällä hetkellä lattiasta kattoon asti täynnä. Odotan niin innolla jo sitä hetkeä, kun saamme purkaa koko varaston pihalle, lajitella tavarat uudelleen kahteen paikkaa ja myydä tarpeettomat pois.

Alla kuvaa talon edestä ennen katosta ja kaikkine entisine kasvillisuuksineen. Melkoinen viidakko ja joutomaahan tuo sivupiha ennen oli. Varsinkin kun se oli vielä rajattu ja erotettu muusta takapihasta tuolla kummallisella pensasaidan pätkällä.

piha remonttiautotalli laajennuspiha remontti

Laitetaan sitten taas valmiista kuvia, kun on vähän pihapiiriäkin siistitty ympäriltä.

2 thoughts on “Autokatoksen tilanne

  1. Nanni

    Ootte te kyllä olleet ahkeria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *