bObles ja lupa liikkua

Vauhdikkaista tunnelmista moi! Pikku mimmi sai Baby Styleltä testattavakseen bOblesin keinuvan Duckling-jakkaran, tai -tasapainolaudan, tai -kiipeilytelineen tai mikä ikinä tämä nyt voisi ollakaan. Mielikuvitus olkoon vain rajana, mitä kaikkea tällä pienellä somalla huonekalulla voikaan tehdä. 
bOblesin tavoitteena on lisätä lasten elämänlaatua suunnittelemalla huonekaluja, jotka rohkaisevat lasta liikkumaan. Me suunnittelemme kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä – kutsumme niitä nimellä leikkisät huonekalut. Me bOblesilla uskomme, että lapselle on suurta hyötyä siitä, että hän saa olla aktiivinen ja käyttää omaa kehoaan. Liikkuminen ja kehon tuntemus lisäävät itseluottamusta ja oppimiskykyä. Me haluamme tukea tätä ja siksi suunnittelemme monikäyttöisiä huonekaluja, joilla lapset haluavat leikkiä ja jotka vanhemmat haluavat olohuoneisiinsa. 

Lyhyesti: Tanskalaista designia lasten ehdoilla.

Voi sitä menoa, kun eilen päästiin oikein vauhtiin tämän vempeleen kanssa. Tähän asti ollaan istuskeltu turvallisesti vain ankan päällä, mutta nyt lähti lapasesta heti kerralla. Isin kanssa kun urheillaan niin siitä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu… näin sivustakatsojan silmin. Itse pikku-neiti oli onnesta sykkyrällä ja kikatus valtasi talon. Ei mennyt kuin hetki ja hän oli tilanteen tasalla, vaikkakin vain muutaman sekunnin kerrallaan. Selvähän se on, että tällaisella keikkuessa ja leikkiessä tasapaino ja koordinaatio kehittyy. Rauhallisempikin hetki ankan päällä istuen ja sivukeinunnassa keikkuen kehittää vatsalihaksia aivan varkain. Varmasti parempi vaihtoehto kuin lihakset veltostuttava sohva. Ja vieläpä hauskemman näköinenkin. Ja sopiipa tuote vaikka aikuisenkin tasapainoiluun ja keskivartalon treenaamiseen. 

One thought on “bObles ja lupa liikkua

  1. Onpas veikeä! Ja ihanat housut tyttösellä! Tästä firmasta taisikin olla juttu jossain lehdessä ihan vasta, mutta juttu oli vähän vajavainen kun siinä ei kunnolla esitelty tuotetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *