Drop chair – Dream chair

Alunperin vuonna 1958 suunniteltu, ja nyt uudelleen tuotantoon otettu Arne Jacobsenin Drop tuoli on hiipinyt hiljaa haavelistalleni. Livenä näitä vielä näkemättä olen ihastunut kovasti tähän nahkaverhoiltuun, konjakin väriseen versioon. Mietin nyt kovasti, että sopisiko se pukeutumishuoneeseemme istuimeksi. Sinne on tuoli edelleen hakusessa, eikä sopivaa ole vielä löytynyt. Ja josko malli ja tuolin koko olisi passeli, niin miten sitten väri… Konjakki. Sopiiko se tuohon tilaan? Konjakkia olisi kyllä makuuhuoneessakin, joten se yhdistäisi sinne. Mutta tekeekö se tuosta nurkasta jotenkin tunkkaisen? Pitäisikö se olla kuitenkin valkoinen (raikkkaampi)? 
Toisaalta tämä tuoli valkoisena voisi käydä niin vaatehuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Tyohuone odottaa myös tuoliaan vielä ja sinne ajatuksissani on kyllä ollut valkoinen. Ensiajatus oli Hayn About Chair, mutta jostain syystä se on jäänyt ostamatta… Olisiko ne puiset jalat syy, en tiedä. Kokovalkoinen jotenkin puhuttelee enemmän. 


No ainakin tuolit sopisivat sitten kaveriksi keittiössä oleville tuoleille. Näiden kahden tuolin toissijainen tarkoitus tulee kuitenkin olemaan ruokailutilan lisätuoli. Ruokailijoita pöydän ympärillä on meillä niin usein enemmän kuin kuusi, joten on aivan ehdotonta, että meillä on talossa lisätuoleja näitä tilaisuuksia varten.

Eli kysymys kuuluukin: konjakki ja valkoinen? Vai kaksi valkoista? 

14 thoughts on “Drop chair – Dream chair

 1. Konjakille ääni täältä! Nuo Pisarat ovat ilmestyneet kyllä joka lehden sivuille, mutta jotenkin haluaisin itse ainakin koeistua sen ennen ostosta. Näyttää jotenkin pieneltä tuo istuinosa.

  Asiasta kukkaruukkuun… Jotenkin rouva on nyt muutellut asetuksia niin, että vain yksi postaus tulee kerrallaan esille. Tällaisen satunnaislukija (ja usein vielä kännystä tai padilta) menettää hermonsa, kun joka tekstin jälkeen joutuu klikkaamaaan "vanhempi teksti". Saisiko monta postausta putkeen pyytää hän?

  • Hihii, pitäähän sitä vähän tehdä sunkin elämään haasteita. 🙂

 2. Tuo tuoli on aivan ihana! Mä varmaan kanssa kallistuisin konjakin puoleen! Mutta metsään ei voi valinta mennä, vaikka valkoiseenkin päätyisit:) Superkauniita molemmat!

  • Eiks ookki!? =) Niin, varmaan sitten tulee ehkäpä molemmat värit, toinen vaatehuoneeseen ja toinen työhuoneeeen…

 3. Konjakki, on klassinen ja patinoituu todella kauniisti 🙂

  • Juu kyllä se konjakki kaikin puolin enemmän kietoo ja houkuttaa, ainoa mitä mietin oli vain se, että sopiiko se tuohon kyseiseen tilaan. Mutta sehän ei selviä kuin testaamalla. 🙂

 4. Täällä sama tuoli haaveissa/ostoslistalla :). Oon miettinyt just työhuoneeseen. Tuo konjakki on kaunis!

  • Se on aivan ihanan näköinen. Pitäisi käydä livenä sitä hipistelemässä.

  • Aika yhteneviä kommentteja… 🙂

 5. Konjakki.

  • Samoilla linjoilla siis… 🙂

 6. Konjakki nahkaisena kuulostaa täydelliseltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *