Edistystä pienen huoneessa

Kalusteet on nyt kasattuna ja pinnasänky on valmiina vastaanottamaan pienen nukkujan. Vuokatin Angry Birds puistosta tuliaisiksi saatu pehmolintu pitää paikkaa sängyn nurkassa. Matot seilaavat huoneessa miettien paikkaansa. Arvon tässä vielä, että jättäisinkö molemmat matot lomittain lattialle, vai laitanko vain Annon maton nyt alkuun. Tauluhyllyjä on laittamatta, joitain huoneeseen sopivia julisteita pitää ehdottomasti ostaa. Esille laitettavat lelut etsivät myös paikkaansa. Joulupukki toikin liudan ihania ja värikkäitä Brion puisia eläimiä, joilla huonetta voi sisustaa. Verhoja täytyy vielä miettiä. Tällä hetkellä huoneessa on sama Ikean verho kuin uudessa huoneessa, mutta en osaa vielä ajatella haluanko tähän huoneeseen samaa kuosia. Nyt pitää ehkäpä vain mennä istuskelemaan illaksi huoneen lattialle ja ideoimaan jatkotoimenpiteitä. Siitä se homma etenee, pikku hiljaa. 
Olen tänään myös sortunut ja myöntynyt vauvan leikkimattoon. Nyt kun tytteli nukkuu niin lyhyitä aikoja päivisin kerrallaan ja vaatii koko ajan enemmän viihdykettä, tajusin etten saa mitään aikaiseksi päivän aikana ellei täällä ole jotain muutakin viihdettä kuin pelkästään hassusti ääntelevä ja naamaa vääntelevä äiti. Se on muuten aika raskasta yrittää olla viihdyttävä koko päivän, vaikka seura onkin mitä ihaninta. Sisustukseen sopivia mattoja on suht mahdotonta löytää, eli kompromisseja joutui tämän suhteen vähän tekemään. Mutta palataan tähän mattoon myöhemmin vielä. Kivaa iltaa !

10 thoughts on “Edistystä pienen huoneessa

  1. Oooh, voi miten ihanan näköistä! Haluan hamstrata noita Brion puuleluja heti meillekin!
    Mikä on tuo valkopohjainen matto, jossa harmaata ja mustaa paksumpaa raitaa?

  2. Onko tuo raidallinen Annon matto, vai mistä se on? Tosi kivan näköinen, tuollaisen voisin haluta meillekin johonkin. Muutenkin huone näyttää ihanan raikkaalta ja viihtyisältä!

  3. Brion puulelut on niin kivoja!

  4. Kyyl vaan sulla on silmää. Kaikki näyttää niin raikkaalta.

  5. Näyttää tosi hyvältä, kyllä tuolla pikkuinen viihtyy!

    • Eiköhän, vielä pikkuviilausta kuitenkin. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *