Ensimmäinen neulepäivä

Alkaako syksy syyskuun ensimmäinen? Vai alkaako se sitten, kun lehdet alkavat tippua ja ilma kirpenee? Vai alkaako se vasta sitten, kun ensimmäisen kerran laittaa neuleen päälle? Tänä vuonna syksy ei todellakaan alkanut syyskuun ensimmäinen, päinvastoin tuli takakesä. Lehdet ovat tippuneet jo aikansa, mutta ilmat ovat olleet lämpimät ja aurinkoiset. Periaatteessa ei siis vielä olisi edes tarvetta neuleelle, saati edes sukille, mutta kun ei enää jaksa odottaa. Nyt tuli se hetki, että piti kaivella kaapista syksyn uutuuksia päälle ja siirtää ajatus jo kylmempiin keleihin. Huomiseksi onkin luvattu kunnon syysmyrsky. En ole käynyt sen kummemmin syystarjontaan kaupoissa tutustumassa. Olen tehnyt yhden ainoan reissun kaupunkiin ja Pukumieheen, koska Minimum-osaston uutuudet oli käytävä tarkistamassa. Päälläni siis tänään vain ja ainoastaan Minimumia, osa uutta ja osa vanhaa.

minimum jacketpoolo neuleherrainkengätpitkä neulevillainen kaulahuivi

6 thoughts on “Ensimmäinen neulepäivä

  1. Voi ihana kokonaisuus! Housut, kengät, neule, huivi. Upea!

  2. Hyvältä näyttää!

  3. Ihana asu! Tuli mieleen, että mullakin on tommoset nahkahousut kaapissa parin vuoden takaa. Oon ihan unohtanut ne. Pitääpä kaivaa ne kaapista 🙂

  4. Nanni

    Oi vitsi miten ihania kuvia. Neuleet on niin must juttu syksyllä.

  5. Tickler

    Voi mahoton, kun sun hiukset on kasvaneet! Mulla olis pari uutta neuletta odottamassa korkkaamista, mutta vielä on turhan lämmin niille. Ootellaan vielä hetki, kyllä ne pakkaset tulee… Mutta nuo kengät tahtoo tämäkin. Ei kai Minimum tee popojakin?

  6. Tosi kiva asu kokonaisuudessaan, mutta rakastuin erityisesti noihin nauhakenkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *