Goalas 10 vuotta

_MG_1595

Lauantaina juhlittiin kampaamoni 10 vuotis synttäreitä. Melkeinpä yhtä monta vuotta olen minäkin paikassa uskollisesti käynyt. Katjalla käyn hoidattamassa perusylläpidon ja Jonin tuoliin istahdan, kun olen kampausta vailla. Ilo ja kunnia oli heidän kanssaan tätä etappia juhlia. Juhlat, joiden dresskoodi oli ”Red Carpet”, järjestettiin Seurahuoneella. Ohjelmassa oli luonnollisesti kilistelyä ja kiitoksia, koko Goalas-tiiimin esittely, hauska videonpätkä tämän hulvattoman porukan normipäivästä, ruokaa, stand uppia ja livemusiikkia. Ohjelmasta vastasivat Naurun Tasapainon voittaja Iikka Kivi ja musiikkipuolesta Joma & Orchestra. Lisäksi oli muotinäytös mahtavine kampauksineen.

_MG_1632 _MG_1667 _MG_1740 _MG_1827 _MG_1858 _MG_1946 1-OUTFIT39

Koko Goalas-tiimin vaatetuksesta vastasi Iljanan Katja ja hänen merkkinsä Kiks. Huikeita olivatkin kaikkien asut, mutta varsinkin tämä Katjalla ollut jumpsuit nahkaisine yläosineen ja huppuineen oli jotain aivan käsittämättömän ihanaa.

_MG_1914

Iso kiitos meidän perheen puolesta näistä kemuista. Niin harvoin sitä saa kunnolla tällätä ja juhlia, että vaikka seuraavana päivänä pitääkin vähän kärsiä seurauksista, on se kyllä sen arvoista.

6 thoughts on “Goalas 10 vuotta

  1. Oi, vitsi mikä kampaus sulla. Todella upea. Mulla haluttais kokeilla sitä hoitoa Goalaksessa mistä sie olet parikin kertaa postannut. Mulla on niin pörröinen hius että ihmettelen jos sitä joku hillitsee.

  2. Wau mikä letti!

  3. Mainioita kuvia 😀 Ja sulla ihan mielettömän ihana letti; oliko siinä joku lisäke mukana?

    • No kiitosta vain, olihan tuo melkoisen haastavaa noissa valoissa ja sillä tahdilla räpsiä. 😀 Mutta joo, on lisäke mukana, eli niskasta alaspäin on sellanen ponnarilisäke. Pittuutta siis lisää, sitä ei olisi enää noin paljon riittänyt omassa päässä, kun kaikki punottuna ylös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *