Hääpaikka

Keskeltä Toppilan tehdasaluetta löytyy pieni ja viehättävä Allin Matala. Tunnelmalliseen, hieman pubityyliseen tilaan mahtuu vajaat 100 henkeä ruokailemaan. Se onkin meille juuri sopiva, koska kutsuvieraslistalla on noin 80 henkeä. Alue itsessään on jo niin mielenkiintoinen, että hauskoja kuvauspaikkoja löytyy varmasti. Olemmekin päättäneet ottaa kuvat paikan päällä ennen seremonian alkamista.

Suojaisalla sisäpihalla on pieni aidattu puisto, jossa meidät tullaan vihkimään. Tähän kuvaan kun saisi paljon lunta, pimeän tähtitaivaan, ulkotulia ja kynttilöitä niin Avot!

3 thoughts on “Hääpaikka

  1. Vaikuttaapa tosi kivalta ja idylliseltä paikalta!

  2. Näyttää ihanalta paikalta ja myös hyvin persoonalliselta. 🙂

  3. Anonyymi

    Enpä ole itse saanut juhlia Allin matalassa, mutta molemmilla tyttärillä on ollut siell vanhojen jatkot. Tunnelmallinen vihki- ja juhlapaikka! Toivottavasti teillä on sopivasti lunta ja pakkasta. Talvi on aina niin arvaamaton. Minä menin toisella kerralla naimisiin tapaninpäivänä ja kaveritkin olivat innoissaan, että kerrankin talvella on hyvä syy juhlia. Tapanina kaikki ovat jo aika kyllästyneitä jouluun ja häät olivat hyvä syy bilettää. Hääkuvat on tosin vieläkin ottamatta… häistä tulee tänä vuonna jo 13 vuotta.

    t. Aikku (joka ei jaksa enää kirjautua sisään)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *