Haaveissa vainko oot mun?

Omaan makuuhuoneeseen muutto on vähän siirtynyt siitä alkuperäisestä suunnitelmasta… Välillä on vain pitänyt keskittyä aivan muihin asioihin taas ja remontti on hetken seissyt paikoillaan. Eihän se olisi enää kuin pintamaalia ja siivousta vailla. Niin ja sänkyä, siinäpä se isoin ongelma sitten onkin. Vanha sänky toki kannetaan sinne aluksi, mutta uusi pitäisi löytää. Kysymys kuuluukin, mistä? Ei nyt tunnu meille olevan sänkyä tässä maailmassa. Toiveena olisi, että siinä on sängyn alla säilytystilaa. Ja vielä tarkentavana toiveena olisi, että siellä olisi siis usemapi laatikko (2-3) per puoli, ei vain yksi iso varavuodetyylinen ratkaisu. Avaroomilla oli juurikin tuollaisella isolla laatikolla, ja se nyt on tällä hetkellä melkeinpä ainoa vaihtoehto, mitä olemme keksineet. Kovasti kyllä mietitään myös sitä vaihtoehtoa, että piirrämme sen itse ja teetämme puusepällä. Tai sitten pitää luopua koko ajatuksesta. Vaikeaa on.

Ja sitten vielä ne patjat! Voi kauhia, niitähän on vaikka ja mitä vaihtoehtoja. Miten sitä osaa ostaa sen oikean?

Olisiko sinulla vinkata mitään hyvää vaihtoehtoa? 

7 thoughts on “Haaveissa vainko oot mun?

 1. Anonyymi

  Tällainenkin löytyi blogimaailmasta:

  http://www.projectmama.info/2012/08/sanky-tuli-taloon.html

  Paula

  • WAU! Kiitos vinkistä, pitää mennä tutkimaan tarkemmin. 🙂

  • Anonyymi

   Tuosta piti tulla itsekin vinkkaamaan mutta olikin jo ehditty! Tuo Project Maman sänky on kyllä hieno, ja puusepän tekemänä varmasti kestää pitkään.

   Pinja

 2. Tuo Avaroomin sänky on kyllä hieno ja mielestäni ainakin hinta on kohdillaan.
  Parhaan patjan saa kun käy jossain liikkeessä kokeilemassa ja tekemässä sen analyysin tai mikä sen nimi nyt on. Patjaan kannattaa kyllä satsata ja itseäni harmittaa kun tuli ostettu sänkyyn vääränlainen petari, liian pehmeä ja niin kallis, että ei ole varaa vaihtaa heti uuteen.
  Weekday carnival blogin kautta saa ainakin tilattua laatikkosänkyjä, siellä tosin lukee vaan lasten sängyistä, mutta uskoisin,että tekevät myös aikuisille. Tekijä on ystäväni veli ja on tehnyt myös ystävälleni parisängyn, jota en ole vielä ehtinyt käydä ihastelemassa. Hinnasta en osaa kyllä sanoa.

  • Huomasinkin sen laatikkosängyn siellä, se oli aika hauska kyllä. 🙂

  • Juu nämä on tiedossa, mutta ei Ikeaa. Se Mandal toisaalta aivan jees, ja siinähän on käytetty jopa aivan puutakin, mutta ei sitten kuitenkaan. Toinen ei ole yhtään meidän näköinen ja ne on niin hepposia lastulevykökköjä, että ei kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *