Helppoa petausta

Reilun puolen vuoden käytön ja testailun jälkeen voinemme jo todeta, että tämä päiväpeite oli hyvä ostos. ZipIt peitto tekee kyllä petaamisesta niin helppoa ja nopeaa, ettei tekosyille oikein jää varaa. Ei aikuisilla eikä lapsillakaan.

Yöksi peite aukaistaan ja meillä se vain roikkuu sängyn päässä vapaasti. Siitä se on helppo vain nostaa sänkylle aamulla ja levittää takaisin peitteeksi.

Lopuksi vain vetskarit kiinni sivuilta ja skarppi paketti on valmis.

Ei tämä enää helpommaksi voi muuttua. Lisäksi tykkään, että tällainen skarppi petaus sopii meidän sänkymalliimme paremmin kuin vain päälle nostettava irrallinen peite. Sängyn leveät reunat kaipaavat kaverikseen minimalistisen ja tiukan petauksen, joka ei peitä laitoja. 

7 thoughts on “Helppoa petausta

  1. Toi on kyllä tosi siisti vuode. Itse saan oikoa peittoja ja tyynyjä joka reunalta että peti olisi jollain lailla kelpuutettava.

    • Tällä pääsee syntisen helpolla, suosittelen. Tätähän on tarjolla myös runkopatjoihin… En muista minkälainen teillä olikaan.

  2. Tuo on kyllä kätevä ja tykkään minimalistisesta ulkonäöstäkin! Meillä on myös hiukan ulkonevat reunat sängyssä, tuollainen voisi sopia.

    • Myöskin huomattavasti helpompi vaihtoehto kuin tunkea päiväpeitettä patjan ja reunojen väliin, mikä olisi meillä ainakin se ainoa vaihtoehto jos tätä ei olisi.

  3. Wau! Enpäs ole ennen tällaisesta keksinnöstä kuullut!! Kätsy :))!

  4. Nää on niin näppäriä ja laiskan petaajan parhaita ystäviä! 🙂

    • Juurikin niiden(eli meidän) 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *