Idea Park

Tänään minulla oli työpalavaveri ja livahdin toimistolta jo aikaisemmin pois. Koska palaveri meni äärimmäisen hyvin, päätin ”palkita” itseni pikapyrähdyksellä Idea Parkissa. Toisaalta jos sanon palkinneeni itseni käynnillä vasta avatussa ostarissa, saatan kuulostaa yhtä hullulta kuin ämpäriä jonottavat ihmiset sen avajaissa. No oli miten oli, ajatuksissa oli löytää samalla kuusivuotiaalle uudet toppahousut, ehkä uusi laskettelutakkikin ja haaveissa tietenkin avajaistarjoukset. 
Itse ostoskeskus ei kyllä juurikaan säväyttänyt. Pitkä putki, jonka varrella sama tarjonta kuin Zeppeliinissäkin, vähemmissä määrin vain. Tietenkin, jos liiketila on mallillaan pitkä putki, on sinne hankala muun mallista ostaria saada aikaiseksi. Lähinnä ehkä purnaankin sitä, että emme edelleenkään saanet mitään uusia liikkeitä tälle alueelle. Ainoa uutuus taisi olla Bik Bok, mutta kuulemani mukaan se tulee nyt myös Zeppeliiniin, joka on minulle näistä kahdesta se lähempi keskus. Verrattuna Zeppeliinin liikkeisiin täällä kuitenkin oli luonnollisesti uutta ja raikasta ilmettä. Esimerkiksi H&M:n avara ja valoisa liike oli melkoinen riemuvoitto. H&M:n liikkeet niin keskustassa kuin Zeppeliinissäkin ovat niin järkyttävän nuhjuiset ja ankeat, ettei niissä juuri kehtaa edes käydä.

Löysin kuitenkin toppikset ja yllärinä vielä Lego Chima hupparin (oli aika kova juttu). Itselleni nappasin Lindexiltä yhden puseron. Lindex on muuten niitä liikkeitä, jotka on minun silmissäni ja minun makuuni petranneet aivan hurjasti viime vuosina. Samoin on tehnyt KappAhl. Ennen en näistä kahdesta liikkeestä löytänyt yhtään mitään päälle pantavaa, nykyään on tilanne jo aivan toinen. Peukut sille. Kyllä täällä pitää vielä uudemmankin kerran käydä pyörähtämässä aivan ajan kanssa. 
kuvat: iPhone 6

8 thoughts on “Idea Park

 1. Sanopa muuta, miksei meille tule Tigeriä, Indiskaa tai jotain muuta kuin ketjuravintolaa..? Itse en ole vielä päässyt koko kauppakeskukseen, ehkä nyt sunnuntaina käyn katsomassa vieläkö löytyy turtleseja pikkuveljelle pukinkonttiin.

  • Nii-in. Kuka näitä liikkeitä tänne valitsee? En ainakaan minä. 🙂

 2. Minäkin olisin kaivannut Ideaparkiin uusia liikkeitä, joita ei ennestään ole Oulun alueella. Zeppelin on niin paljon lähempänä, että saa nähdä tuleeko tuolla Ideaparkissa koskaan edes käytyä 🙂

 3. Onko toi y lin kuva Hennkikseltä? Siinä olis mun näköinen takki, pitäisiköhän huomenna käydä katsastaan ku vapaapäiväkin ois sopivasti. Liikkeet näyttää edustavammilta kuin tosiaan moni muu sama liike. Henkkis on niin kirppis fiiliksinen keskustassa että yök.
  Lindex ja KA on tosiaankin muuttaneet vaatemalliaan kivasti. Liekö ennen koskaan ostanut niistä mitään.

  • On, ylin on HM. En minäkään aikaisemmin mitään niistä löytänyt, enkä sen vuoksi ennen edes käynyt. Nyt varsinkin Lindex on nostanut päätään.

 4. Mä tykkään kanssa kovasti Lindexin valikoimasta! Niin ajanhenkisiä 🙂

  • Kyllä vain. Kiva, että ovat petranneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *