ISO ILO ylypiänä esittää…

Jos jäi vappuna näkemättä, niin nyt olisi taas mahdollisuus tulla mukaan Juiceilemaan!

JuiceJukeboksi on musiikillinen ilottelu, johon on valittu kappaleita Juice Leskisen laajasta tuotannosta. Toivelaulukonsertin tapaan esitettävä Iso Ilo kuoron musiikkishow etenee suorana tv-lähetyksenä kameroiden taltioidessa live-esitystä.

Mukana lähetyksessä on Juicen ”ah, ne niin tutut” -laulut sekä lauluja, joita harvemmin kuullaan. Värikäs Iso Ilo tulkitsee lauluja intohimolla, riemulla ja ehkä myös pienellä haikeudella höystettynä. Helmiä Juicen tuotannosta esitetään laulaen, liikkuen ja näytellen – tavalla, joka on tuttu kaikista tv:n musiikkiohjelmista!

Ja tässä lähetyksessä ei mainoskatkojen aikana käydä jääkaapilla, vaan muistellaan menneiden vuosien kaupallisia tiedotteita. Mainosten, ehkäpä osittain unohdetutkin, tunnussävelmät nousevat jokaisen kuulijan mieleen tuoden lämpimiä ja hupaisiakin muistoja vuosikymmenten takaa.

HILJAISUUS, ÄKSÖN JA KAMERA KÄY!

”JuiceJukeboksi soi! Tänä iltana estradille astuu Iso Ilo & The Great Happy Band! (aplodit!) Musiikillinen johtaja Tuomas Lampela (aplodit!) ja koreografiasta vastaa Milla Korja. (aplodit!) Tervetuloa viihtymään, minä olen illan isäntä, Eero Seppänen, ja tämä on JUICEJUKEBOKSI SOI!”

Esitykset perjantaina 31.8.2012 klo 18:00 ja 20:00
OAMK:n Kulttuurialan yksikön juhlasalissa
Kotkantie 1

Ennakkoliput myynnissä OLUTHUONE LESKISESSÄ (käteisellä)

Ennakkoliput 15 euroa. Liput ovelta 17 euroa.

kuvat: Teemu Harjumaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *