Jälkifiiliksiä ja sekavaa selostusta

Kahdeksan kuukauden uurastus on taas takanapäin. Vappukeikka saatiin kunnialla päätökseen ja nyt ehtii relata. Molemmat aaton keikat olivat onneksemme loppuunmyytyjä, mikä tarkoittaa siis sitä, että tuhatpäinen yleisö tuli katsoaan meitä! Meitä!! Siis aivan uskomatonta. Jo monta vuotta ollaan oltu todella lähellä täysiä katsomoita, mutta aina on myöhäisempään jäänyt muutamia myymättömiä lippuja. Se tunne, kun lipunmyyjät kävivät ennen keikkaa huikkaamassa, että kaikki liput on myyty ja ihmiset ovat jonottaneet jo pitkän tovin pääsyä saliin, on jotain todella kutkuttavaa.

Tässä on nyt viikon verran jo leijaillut pilvissä ja nautiskellut keikan jälkeisistä suitsutuksista niin sosiaalisissa medioissa kuin täällä reaalielämässäkin. Jälleen kerran yleisö tuntuu olevan melkoisen täpinöissään, mikä on tietenkin aivan mahtava asia. Saapa  nähdä miten tässä kohta käy…

Tuntuu, että tämä Iso Ilo ”ilmiö” leviää enemmänkin puskaradion ja kokemuksen kautta. Liekkö sitten tuo sana kuoro monelle se mörkö, jonka vuoksi ei show:ssa ole vielä käynyt. Mutta koitappa selittää ihmisille, että me ollaan Iso Ilo kuoro, mutta ei me oikeastaan olla kuoro… Me ollaan musiikkiteatteria, kuoroa, tanssia, laulua ja ennen kaikkea ILOA.

…Yleensä ne, jotka kerran tulevat katsomaan, tulevat aina jatkossakin. No, jos kaikki nämä kertovat kokemuksistaan ja houkettelevat seuraavalla kerralla mukaan uuden tyypin, niin kuin nyt näyttää käyneen; katsojamäärä nousee koko ajan. Eihän meille Pohjankartanon salissa kaksi keikkaa kohta enää riitä.

id-isoilo

Kyllä edelleen saa moneen kertaan kauden aikana ihmetellä, kuinka mahtavassa porukassa saa olla mukana. Ja miten mielettömän ammattitaitoisia nämä meidän ammattilaiset ovatkaan. Kuika he jaksavat meidän kanssa puurtaa kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Eli ISO kiitos tätäkin kautta jälleen kerran koreografillemme ja ohjaajallemme Milla Korjalle, käsikirjoittajallemme Petri Kauppiselle sekä kuoronjohtajallemme Jaana Raiviolle. Ja tietenkin koko tälle mahtavalle porukalle, ystäville ja rakkaille!

Ja nyt Raahen seutu huomio. Iso Ilo tupsahtaa sinne 18.5. ja Tuntematon Joutilas pärähtää Raahesalissa käyntiin klo 17:00. Lippuja saa jo ennakkoon ticket.raahe.fi. Lisätietoja täältä. 

5 thoughts on “Jälkifiiliksiä ja sekavaa selostusta

 1. Ihanaa! And we love our fans! <3
  Varaan sulle liput jo ens vapuksi… 🙂

 2. Tais olla jo viides kerta, kun vappua vietimme kanssanne! Joko saa ostaa liput ens vapuksi? Me ei voida jäädä ilman, ootte niin huippuja <3!

 3. Wau, täysi sali ja vieläpä useamman kerran, hieno juttu. Onnea siitä.
  Täällä alkoi makkariremppa tapetin repimisellä joka olikin yllättävän rankkaa ja vielä työläämpää oli saada liisteri pestyä pois seinästä huh hei, huoneesta on parempi tulla kans mieluisa. Huomenna ostamaan maalia, todellakin toivon, että löydän maalin joka on just eikä melkein.
  Perjantaina stand up. ia katsomaan ja mun piti tuunailla sitä ennen housut, no eipä tässä rempan keskellä enää housuja ommella. Miksi sitä pitääkin aina rohmuta liikaa puuhaa.

  • Kiitos! 🙂
   Tapetin repiminen on ehkä sitä vihoviimeistä hommaa, varsinkin jos sellaisina kynnenpään kokoisina palasina lähtee… Tietty jos vuota kerrallaan saa irtoamaan, niin mikäs siinä sitten. Toivottavasti löydätte mieluisan maalisävyn. Kuvia lopputuloksesta odotellessa. 🙂

  • Tapetin päälyosa lähti hyvin mut alla oleva paperikerros ja liisteri oli tiukassa. No tulipa pestyä seinä perusteellisesti. Kuvia tulee heti kunhan huone on valmis eli milloin lie.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *