Kaksi uutta mattoa

Olohuoneessamme on kaksi uutta mattoa. Toinen on meille, toinen on pienelle. Tilasin jo ennen joulua tämän Linie Designin Asko Mixed maton, josta on kovaa vauhtia tulossa uusi ”blogimatto”. Ei voi mitään ja aivan sama, sillä tykätään tästä tosi paljon. Koko on suurempi, kuin mitä meillä on aikaisemmat matot tilassa olleet ja matto täyttääkin sohvan edustaa mukavasti. Matto on jalan alla aivan unelman tuntuinen, vaikka käsin kosketeltaessa onkin aika karhea. 
Pikkuneiti sai puolestaan oman jumppamaton, vaikka vannoinkin, etten sellaista tule tähän taloon hankkimaan. Kaikkihan nämä matot on melkoisen karseita ilmestyksiä, mutta yritin löytää sellaisen, missä on kirkkaita värejä ja selkeitä kuvioita. Ebaysta ja Amazonista olisi löytynyt esteetikon silmään sopivampiakin mallia ja väriä, mutta en yksinkertaisesti jaksanut alkaa tilamaan sieltä saakka tällä kertaa. Saa luvan kelvata, niin vähän aikaa sitä kuitenkin pitää katsella. Tuossa se tytär myös makoilee lauantaiaamuisin ja katselee Australian Master Chefia. Meillä on koko perheen yhteinen lempparisarja.

10 thoughts on “Kaksi uutta mattoa

 1. Olohuoneeseen olen yrittänyt etsiä uutta mattoa, mikä antaisi tunteen että tuo on meille just hyvä. Tämä matto ainakin ulkonäöllisesti vastaa hyvin mielikuvaani. Nykyään meillä on karvalankamatto/nukkamatto mikä lie, joka kerää itseensä kaiken pölyn ja eläinten karvat. Irtoaako tuosta teidän matosta mitään villlakarvaa niinkuin jostain villamatoista? Oletteko olleet tyytyväisiä?

  • Moi. Ollaan kyllä kovasti tyytyväisiä mattoon. Kyllä siitä sellaista valkoista lyhyttä karvaa vähän irtoaa… matto on ollut meillä niin vähän aikaa, etten osaa kommentoida siihen, että väheneekö ajan kansss tämä ilmiö. Lähinnä sen irtoamisen huomaa jos menee matolle istumaan/makaamaan sellaiset vaatteet päällä, että niihin tarttuu/ karvan vaattesta huomaa, Muutoin sitä karvaa kertyy lähinnä vähän sohvan alle. Ei häiritsevän paljon kuitenkaan.

 2. Masterchef Australia on ainut ruokakilpailuohjelma, jota katson. Mahtavat tuomarit, kiva rento meininki kilpailuasetelmasta huolimatta. Oikea "no worries" -meininki.

  • Samoin mulla. Australialaisilla tuntuu olevan sellainen meininki muutenkin, mm. remontoijat-sarja oli myös aivan samanoloinen, leppoisa ja hyväntahtoinen, vaikka kilpailu olikin.

 3. No meillä on juuri ollut meneillään kovaa pähkäilyä olohuoneen matosta ja Linie Designin Askot on aika kovassa johtoasemassa. Vielä kun osaisi päättää sen oikean värin. Harmaa, musta vaiko mustavalkoinen. Huoh.

  Olen kuullut, että matosta irtoaisi tosi paljon villakarvaa aluksi. Onko teillä käynyt niin?

  • Itse tykkään tästä valkopainotteisesta väristä nyt kun on ollut pitkään mustapohjaista mattoa. Raikastaa tilaa kivasti. Keävtkin tulossa ja kaikkea. =)
   Ei ole meillä irronnut villakarvaa. En ole huomannut että olisi yhtään lähtenyt…

 4. Oi, meillä on melkein ihan sama matto olkkarissa (Linie Designin myös, muttei ole kärjissä noita vaaleampia kaistaleita) ja se on kyllä aivan ihana – nappihankinta! Hyvältä näytää myös teillä, ja sopii mielettömän hyvin mustan ja valkoisen pariksi 🙂

  • Ei ole tainnutkaan blogissasi matto näkyä, tai jos on, niin on mennyt minulta ohi. Laitahan kuvia näytille!

 5. Kaunis matto! Ja totta, taitaa aikamonesta kodista jo lyötyä. T. meilläkin on 🙂 Ja tuo vauvan puuhamatto. Se taitaa olla sellanen pakollinen paha ;)) Onneksi ei ole pitkäikäinen, mutta jos lohduttaa niin korvikkeita alkaa hyvin pian löytymään… :DD

  • Miksipä sitä hyvän näköistä mattoa hyllyyn jättäisi vain sen vuoksi, että jollakin muullakin se on. Kaiketi niitä pakollisia pahoja tässä matkan varrella tulee koko ajan. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *