Keittiössä

Keittiömme on nyt kalusteiden osalta olla valmis, ja ollaan kyllä t o d e l l a tyytyväisiä. Ja tilaa riittää. Olin tosi yllättynyt, miten tilavaksi huone jäi kalusteiden asennuksen jälkeenkin. Toinen asia mistä erityisesti tykkään, on sokkelittomuus.

Kaikissa laatikoissa on sisällä tuplalaatikot, joten astioille on ruhtinaallisesti tilaa. Joudun selkeästi ostamaan lisää astioita, kun ei laatikot täyty omista. =)

Juomalasikaapista sain täytettyä neljästä hyllystä kaksi…

Kaikki on helposti esille otettavissa, kun yksikään astia ei ole toisenlaisen astian päällä ja kaikki on lähellä juuri siellä missä sitä tarvitaan. Huomasin ruokaa laittaessani, että minun on näköjään hankala tottua siihen, että tarvittavat asiat ovat siinä vieressä, eikä jossain kauempana. Harjoitus tehköön mestarin.

kuvat: Canon EOS 7D (EFS 17-55mm)

2 thoughts on “Keittiössä

  1. Upealta näyttää! Ja on niin mahtavaa, kun laatikot eivät täytykään. Itsehän en sellaisesta osaa kuin vain haaveilla :). Meillä on aivan liikaa astioita ja tietenkin tilaa aivan liian vähän.
    Ja hei, mahetsua, että pääset jo oikeasti kokkaamaankin!!

  2. Tykkään hirmuisesti, selkeää ja modernia. Olen suuntaamassa Puustellin naisteniltaan torstaina ja tarkoituksena ois ottaa mukaan keittiön pohjakuva ja pyytä tarjous. Huih! Remppa alkoi makuuhuoneesta ja etenee kohti keittiötä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *