Keittiöstä

Noniin… sitten olisi luvassa lisää remonttimuisteluita. Harmillisen vähän olen ottanut kuvia alkuperäisestä sisustuksesta, ennen kuin alettiin purkaa vanhaa pois. Paljon on kuvia itse remontin vaiheista, mutta ei juurikaan ennen sitä. Nyt olisi hauska kuvailla tismalleen samoista paikoista uudet otokset ja tehdä ennen ja jälkeen kollaaseja. Turhapa se on enää märehtiä, tilanne on nyt tämä ja sillä siisti. 
Anyway, tässä siis keittiömme. Keittiö, kuten kaikki muukin täällä, purettiin oikeastaan talon ulkokuoria myöten ja tehtiin uusiksi. Keittiö oli ennen umpinainen potero, mutta halusimme ehdottomasti tilaa, avaruutta ja ennen kaikkea valoa. 

Kun keittiön seinät sekä umpinainen kaide ruokailutilan ja olohuoneen välistä purettiin saatiin koko alakerrasta periaatteessa yksi avoin tila, vaikka kahdessa tasossa onkin. Lasikaide oli aivan ykkösvalinta, koska näin valo pääsee melkeinpä työhuoneesta saakka keittiöön ja takaisin. Muutenkin seinän purku ja korkeiden kalusteiden poistaminen päätyikkunan puoleiselta reunalta toi kovasti tilan tuntua ja avaruutta. 

Mutta näin, tässäpä tämä pähkinän kuoressa ja näin parin vuoden elelyn ja kokkailun jälkeen voi sanoa olevansa tyytyväinen. Toimintoja ja säilytystiloja mietittiin tooodella pitkään ja hartaasti , enkä keksi nyt yhdenkään kaapin paikan menneen vikaan. Kaikki on juuri siellä missä pitääkin ja kaikelle on tilansa. Eikös se ole yksi niistä oman rakkaan keittiön tärkeimmistä kriteereistä? 
Niin ja sitten se vanha versio… Tässä kuvassa ollaan siis jo purkuhimmissa, eli päivämäärä taitaa olla 25.12.2011. Tuolloin lähti keittiö ja sen jälkeen olot muuttuivatkin melko askeettisiksi pitkäksi aikaa. Mutta eiköhän näistä kuvista nyt kuvan saa, että mistä lähdettiin. 

9 thoughts on “Keittiöstä

  1. Upea muutos :)!

  2. Aikamoinen muutos!

  3. Vau, mikä muutos! Kaunis keittiö 🙂

  4. Tosi hieno muutos. Olipa kiva nähdä tuo ennen-kuva. 😉

  5. Upea, ja olette kyllä niin ahkeria!

  6. Wau, mikä upea muutos. Teidän keittiö on upea!!!

  7. Ohhoh, mikä muutos 😀 Upea on nykytilanne 🙂

  8. Huhhuh, mikä muutos! Teidän keittiö on kyllä todella tyylikäs ja toimivan oloinen. Haluaisin ihan samanlaisen. 🙂

  9. No onpahan ollut muutos. Ihanan valoisa ja moderni (luonnollisesti) tämä uusittu versio! Tykkään. // Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *