Kelpaa kurkistella kaappeihin

Yhteistyössä Orthex Groupin kanssa

Onko muita, joita ahdistaa kaapeissa ( vaikkakin piilossa) olevat eriväriset ja -muotoiset purnukat? Ja varsinkin pahviset ja muoviset tuotepakkaukset, joita on koko sateenkaaren kirjo. Sitten ne puolillaan olevat pahvitörpöt repsottaa miten sattuu ja jauhopussista tippuu joka kerta kourallinen laatikkoon, kun sitä nostaa kaapista pois. Ja minä en ainakaan kestä yhtään laatikossa liikkuvia ja liukuvia asioita, kun niitä avaa ja sulkee. Pälli leviää ihmisellä vähemmästäkin.

orthex gastromax

Olen jonkin sortin ”kaappi-organisoija”. Minua ei niinkään ensimmäisenä häiritse pölypallero nurkassa tai edes hetkellinen epäjärjestys keittiössä. Mutta minua häiritsee todella pahasti epäjärjestys kaapeissa, laatikoissa ja muissa PIILOSSA olevissa paikoissa. Olen ollut kuivamuonaa sisältävien keittiön kaappiemme kanssa helisemässä jo pidemmän aikaa. Sinne on kertynyt monen mallista muoviastiaa (lähinnä Tupperia salaisen menneisyyteni vuoksi) sekä erilaisia peltipurkkeja varsinaisten tuotepakkausten kaveriksi. Laatikoiden järjestyksessä ja logiikassa ei ole ollut päätä eikä häntää ja olen yrittänyt ne unohtaa kokonaan. Siksi sieltä varmaan löytyikin pari muovikassillista vanhaksi käyneitä jauhoja ja muita kuivamuonia siivouksen yhteydessä.

orthex gastromax

Sitten bongasin sekä Heinässä Heiluvassa– että Beauty of Life-blogista kivat säiltytysrasiat, jotka miellyttivät heti silmää. Pystyin sieluni silmin näkemään nämä särmät purnukat meidänkin kaapeissa tarkassa rivistössä helpottamassa kaappihullun elämää. Ja mikä parasta, sain sittemmin postia Orthexilta, jossa kyseltiin löytyisikö heidän valikoimastaan minua kiinnostavia tuotteita. No tottahan löytyy ja oli jo löytynyt, juuri nämä blogikollegoiden kotoa bongaamani Gastromaxit.

orthex gastromax orthex gastromax

Orthexin ruoansäilytysratkaisuista löytyy Gastromax tuote-perhe, joka on tyylikäs ja simppeli sarja eri kokoisia rasioita kuiva-aineille ja jääkaappiin. GastroMax -suomalaiseen keittiöön suunniteltu ja Suomessa valmistettu ruoansäilytyssarja. Rasiat ovat ilmatiiviitä, päällekkäin pinottavia ja kestävät konepesun. Rasiat ovat läpinäkyvät, joten näet sisällön helposti, vaikka yläkaapeista. Myös kansi on läpinäkyvä, mikä helpottaa taas laatikkosäilytyksessä olevien aineiden löytymistä. Itsehän vielä kirjoittelin dymolla nimet kansiin, koska moni aine muistuttaa toisiaan. Helpompi erottaa näin suolat sokereista kuin joka kerta maistamalla. Dymot ovat myös helposti irrotettavia, mikäli rasian sisältö muuttuisi.

orthex gastromax orthex gastromax

Saatuani rasiat kaappiin pitkän illan päätteeksi, en voinut olla käymättä tuon tuosta avaamassa ovea ja ihastelemassa siistejä laatioita. Toriin lähti kiertoon vanhat Tupperit ja peltipurkit. Kaiken turhan hävitin samalla kaapeista kokonaan. Ainoastaan kahvi jäi vanhaan peltipurkkiin, koska sitä availlaan niin paljon ja peltipurkin läppäkansi on tässä tapauksessa kätevämpi. Seuraavaksi voisin miettiä muitakin Orthexin tuotteita kotimme säilytykseen. Esimerkiksi nämä tyylikkäät, kannelliset säilytyskorit näkisin meillä sopivan niin vaate- ja kodinhoitohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Myös ulkovarastoihimme pitäisi hankkia säilytysratkaisuja, kunhan tässä lomien alettua pääsemme niiden kimppuun.

 

orthex gastromax orthex gastromax orthex gastromax orthex gastromax orthex gastromax 

3 thoughts on “Kelpaa kurkistella kaappeihin

  1. Henppa

    Heip! Ei liity aiheeseen nyt olleskaan, mutta muistatkos mistä ostitte ne Astron Trimlessit? Vallan ihastuin niihin ja nyt taloa rakentaessa näkisin ne eteisessämme, mutten ole löytänyt niitä tai vastaavia mistään. Teillä on kyllä niin kaunis koti, että ilo katsella näitä kuvia 🙂

  2. Jenna O

    Meiltäkin löytyy näitä rasioita ja on kyllä parhaat ikinä!

  3. Todella kelpaa! SIis niin parhaimmat <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *