Kevättä ja Kelimiä

Todella harvoin käytän blogissani muita kuin omia kuviani. Nyt on kuitenkin aika vilauttaa jotain, mikä sai sisäisen sisustuskärpäseni heräämään talvihorroksesta totaalisesti. Ferm Livingin sivuilla näin kuvan, joka kaikessa upeudessaan ja ihanuudessaan on sitä, mitä haluaisin työhuoneeseemme juuri nyt. Työhuoneeseen sen vuoksi, että se on suoraan olohuoneen jatkeena ja täten näkyvissä periaatteessa melkeinpä koko alakertaan. Alla olevat värit ja Kelim-tyyli sopii siellä jo olemassaoleviin sohvaan, mattoon ja muihin tekstiileihin. Ja näin saisin sammutettua tätä värien ja Kelimin poltetta koskematta kuitenkaan olohuoneen tuttuun ja turvalliseen musta-valko-minimalisti-tyyliin. Luulen nimittäin, että miehelläkin olisi painava sana sanottavana, jos alkaisin häröilemään olkkarin puolella värien ja kaikenkirjavien tekstiilien kanssa.

Mutta siis katsokaa tuota alla olevaa ensimmäistä kuvaa! Se on täydellinen. Ja sohva on siinä tismalleen saman värinen kuin meidän työhuoneen sohva, mallikin on yhtenevä. Jotenkin tämän aamuinen auringonpaiste ja kevättä rinnassa-olo enteilivät jo tätä. Nyt alkaa taas sisustukseen keskittyminen ja kevään odottaminen. Toivottavasti viikonloppuna on kiva keli. Vai mitäpä tykkäät näistä inspis-kuvista, joita Ferm Livingin sivuilta lainasin? 

9144_2 9144_3 9145_2 9146_2 New-pillows-from-Ferm-Living

One thought on “Kevättä ja Kelimiä

  1. Nojoo, väkisinhän näistä tunkee kevät rintaan! 😀 Just noi väriyhdistelmät kiinnostaa – sinistä, pistaasia, persikkaa… Ehkä kokonaisuutena himpun verran liikaa eri värejä, mutta pieninä annoksina menee kyllä kevyesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *