Kun kissa on poissa

Niin hiiret hyppivät pöydillä. Niinhän sitä sanotaan… No tässä tapauksessa oli isi pois ja me tytöt ei hypitty pöydillä, vaan harjoiteltiin kävelemään talvikengillä. On nimittäin ollut havaittavissa sellainen suolapatsas-ilmiö aina toppapuvun ja kenkien pukemisen jälkeen. Kävelytaito on unohtunu siinä samassa sekunnissa ja pikku-tyttö on kuin tönkkösuolattu muikku. Mutta ei mennyt kauan, kun pikku pölkyt jo hoksasivat miten kengissä liikutaan. Lopulta mentiin jo lujaa ja äitin kännykkä kädessä, kuin vanha tekijä konsanaan. 

Joku kumma kiire ja härdelli on vallinnut täällä jo useamman viikon, vaikka joulun eteen ei tässä talossa ainakaan ole vielä laitettu tikkua ristiin. Tänään ilmestyi kuusi kotiin, ja pääsen kohta ihmettelemään riittävätkö tekemäni koristeet, vai joudunko turvautumaan ostokoristeisiinkin. Nythän noita jo saakin alennuksella ainakin osasta paikoista. En suostu ostamaan joulukoristeita normaalihinnalla koskaan. Yleensä ostankin joka joulun alesta jotain pientä kivaa seuraavia jouluja ajatellen. 
Jospa tässä blogin suhteenkin vähän aktivoituisi, kun saa täällä kotia enemmän ”juhlakuntoon” ja muut (eli työ) kiireet vähän hellittää. Ehkä olen aktiivinen joulun aikaan ja välipäivinä, ehkä en. Ehkä panen koko koneen kiinni ja syön vain suklaata, ehkä en. Ei voi vielä tietää, sinne on niin pitkä aika.

Mukavaa illan jatkoa! 

6 thoughts on “Kun kissa on poissa

  1. Hih, no kyllähä minä kangaskaupassa kävin pyörähtämässä tällä viikolla. Ei vain löytynyt sitä, mitä päässä pyörii. 🙂

  2. Suloinen tyttö Tepsuttelee! Taisin nähdä sinut kangaskaupassa yhtenä päivänä.. 🙂 samassa kaupungissa siis ollaan 😉

  3. Se on kumma juttu se kiire. Minäkin harkitsin, että laittaisin koneen kiinni koko loppuvuodeksi, mutta enpä sitten tiedä osaisinko. Mutta suklaata ainakin aion syödä 🙂 Ihana taapero siellä harjoittelee 🙂

    • Veikkaan, että tokkopa tuota malttaa koneelta koko loppu vuotta poissa pysyä, mutta voihan sitä ainakin joinain päivinä kokeilla. Suklaata pitää kuitenkin muistaaa syödä tarpeeksi.

  4. Hih, no siellä harjoitellaan ja hyvin menee :)).
    Kiirettä on täälläkin ja asiaa ei auta, että mini ollut kipeenä viime perjantaista lähtien.Huoh!

    • No sama homma täällä, funssa iski pienellä päälle pari päivää sitten… 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *