Kuukauden kierrätetyt

Aloitettuani kosmetiikkapuolella sarjan ”kuukauden kulutetut” sain idean käynnistää myös sarjan ”kuukauden kierrätetyt” kodin puolella. Tämän sarjan rajaan pääosin sisustukseen ja tässä ensimmäisessä jutussa pelkästään huonekaluihin. Luonnollisesti sisustukseen kuuluvat myös astiat ja muu pientavara, mutta niistä sitten oma juttunsa tällä kertaa. Myyntiin menneitä vaatteita tuskin kannattaa alkaa raportoimaan, mutta toki secondhandina tehdyt vaatelöydöt voisi silloin tällöin esitelläkin. Nyt kuitenkin sitä kodissa kierrätettyä syyskuulta.

Makuuhuone:
Myyty: Ikean kiikkutuoli
Ostettu: Tapiovaaran Aslak tuoli

moroccan pouf

aslak chair
Työhuone:
Annettu: Pinnatuoli
Ostettu: Tapiovaaran Aslak tuoli

ikea pukkijalat hay loop pukkijalat

Tytön huone:
Myyty: Ikean pinnasänky (Tori)
Ostettu: Muuramen Jolla (Tori)

MG_3615 mustavalkoinen lastenhuone
Muuta:
Myyty: Vallilan Pengerkatu-verhot
Myyty: Hayn Loop naulakko

Vallilan oranssin sävyiset verhot ei enää tässä asunnossa ole kaapista esille löytyneet, joten joutivat parempaan kotiin. Keltainein naulaukko on seissyt tyhjän panttina yläaulassa siitä lähtien, kun kodari meni uusiksi. Uuteen kodariin se ei enää sopinut ja väri taas ei istunut meillä tänne muualle. Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä meille täysin turha kapistus.

Summa summarun: Kotiin saatiin kaksi klassikkotuolia sekä -sänky. Rahaa meni lompakosta satanen.

 

4 thoughts on “Kuukauden kierrätetyt

  1. suvi

    Täällä kanssa kirppistelty! Myyty Pentikin astioita, jotka olleet vuosikausia kaapissa käyttämättömänä, puutarhakalusteet, Tuplakupla-valaisin, pyörä, matto, tuikkukuppeja.. Tilalle Michael Korsin käytetty, priimakuntoinen laukku, kaksi uutta Hay Hee-tuolia, nahkaconssit ja tietysti niitä vaatteita.. 🙂

    • Noni! Mahtavaa kierrätystä! Ja eikös tule tuplamahtava olo, kun saa tavaran kiertoon ja uudenkin ostaa käytettynä? 🙂

  2. Jos päätät luopua Ikean Beståsta niin oothan ekana minuun yhteydessä? Pojan huoneen uudistus menossa ja sitä sinne haaveilen mut nyt ei oo rahaa uutensa ostaa.
    Mattoa vielä mietin kun pitää pojalle ostella yhtä sun toista. eihän sulla ois sänkypeittoa myynissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *