Laatukalusteita Nivalasta

Mainostin tuossa aikaisemmin FDS:n String-tarjousta ja kerroin, että meille tullaan tilaamaan tytön huoneeseen alen aikana tarvittava kaluste. No, netissä hyöriessäni kuitenkin ajauduin Nivalan Laatukalusteen sivuille ja huomasin saman tarjouksen olevan heilläkin. Olen ennenkin Laatukalusteen sivuilla pyörinyt, mutta koskaan en vielä ollut mitään tilannut. Valikoimaa ja laatumerkkejähän sieltä löytyy vaikka millä mitalla.

No, ajattelin sitten kannattaa täkäläistä perheyritystä ja pistin tilauksen vetämään Laatukalusteen suuntaan. Tilasimme tytön huoneeseen String-kalusteen sekä vaatehuoneeseen Muuton Dotseja. Palvelu pelasi moitteetta, tavarat tuotiin heidän omalla toimituksella kotiovelle saakka. Sähköpostitse kyselin jo ennakkoon tuotteiden saatavuutta kiireellisellä aikataululla, kun oli juhlat tulossa ja nettikaupassa näytti osa tuotteista varastosaldoa nolla. Stringistä jäikin ensimmäisestä toimituksesta uupumaan pari osaa, mutta toimittivat puuttuvat palaset vielä erikseen seuraavalla viikolla, jotta saimme huoneen kuntoon ennen tupareita/nimijuhlia. Mitä palvelua!

Suosittelen kyllä tutustumaan Nivalan Laatukalusteen valikoimaan. Oulusta varsinkaan kun ei ole matka eikä mikään lähteä autollakaan käymään myymälässä, mutta tosiaan nettikaupastahan voi aina tilata kotiin toimitettuna. Tyytyväinen asiakas kiittää hyvästä palvelusta!

4 thoughts on “Laatukalusteita Nivalasta

  1. Kiitos vinkistä 😉

  2. Minä tilasin tuolta äidilleni lahjaksi artekin kanto telineen jokin aika sitten, oli halvempi kuin muualla.

  3. Mekin olemme tilanneet sieltä muuramea, valmiiksi kadattuna tietysti. Loistopalvelua, ja kannatan aina mieluusti lähikauppaa. Ihania pyhiä teille, raclette kuulostaa niin hyvältä.

  4. Kiitos linkkivinkistä, vaikutti kattavalta linkiltä, ja mieluusti minäkin eurot kannan vastaavaan yritykseen, jos voin valita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *