Laulukylpyjä ja terapiaa

Pikainen tervehdys tiukkaakin tiukemman kuoroviikonlopun keskeltä. Koko viikonloppu vietetään korkeanpaikanleirillä viimeisä yksityiskohtia hioen ja ensi-iltaan valmistautuen. Viikonlopun jälkeen treenit jatkuvat vielä maananataina ja tiistaina äänien & valojen kanssa itse keikkapaikalla. Luonnollisesti tiistai huipentuu sitten taas vappuaaton kahteen näytökseen.

Kyllä se tässä vaiheessa toukokuuta monessakin vaiheessa tuntuu siltä, että saisi se vappu jo tulla. Tämä on töidenkin puolesta aina se kaikista kiireisin aika, ja siihen kun lisätään vielä kaikki tämä treenaaminen ja vapun käytönnön asioiden hoitaminen, ei ole huhtikuussa kyllä vapaa-ajan ongelmia. Mutta niin sen vain aina huomaa, vaikka kuin väsyneenä ja harmissaan treeneihin raahautuisi, että ei mene kuin nanohetki ja Iso Ilon lauluterapia on jo auttanut. Ei huolia ei murheita, ei edes muistikuvaa arjen askareista ja työkiireistä. Vain mahtava ystäväporukka, kakkosperhe ympärillä sekä iloista laulantaa ja liikuntaa. Tätä mahtavaa lauluterapiaa, jota olen nyt itse henkilökohtaisti 4 vuotta saanut, tulemme jakamaan teillekin vappuaattona. Lueppas alta, ja tule katsomaan!

id-ilo
Tänä vuonna 50 hengen taidokas sekakuoro kutsuu katsojat kokonaisvaltaisesti eheyttävään Iso Ilo Song Spa lauluterapiakylpylään. Nykymuotoisen kuoron puolivuosisataista olemassaoloa juhlistavan esityskokonaisuuden laulumateriaali on koottu kuoron komeasta lauluhistoriasta. Lavalta vyöryy musiikin parantavaa voimaa kansanlaulujen, viihdemusiikin helmien ja Suomipopin osuvimpien melodioiden sävelin.
Song Spa jatkaa tanakasti Iso Ilon linjaa tuottaa esityksiä, joissa ”liikutaan ja liikutetaan”. Esityksissä laulajien ja soittajien muhkeaan yhteis-sointiin linkittyy aina myös fyysisyys, tanssi sekä puheilmaisu, joten kuoro ottaa tässä nyt mukavan harppauksen kohti kokonaisvaltaista musiikkiteatterin lajityyppiä. Iso Ilo Song Span ohjaus ja koreografia: Milla Korja, käsikirjoitus: Petri Kauppinen. Kuoron johtajana toimii Jaana Raivio. Sovitukset: Tuomas Lampela, Jaana Raivio, Tibor Garanvölgyi ja Juha Sippu.
ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ NYT

Ennakkoliput hintaan 15 eur /kpl (KÄTEISELLÄ)
MIKC’Sin kassalta, Isokatu 24
OLUTHUONE LESKISESTÄ, Kirkkokatu 10
Liput ovelta 17 euroa. Mikäli niitä sinne jää…. eli olehan nopeana! Liput viedään (taas) käsistä!

Paikka: Pohjankartanon sali, Suvantokatu 1
Esitykset: Tiistaina 30.4.2013 kello 18.00 ja 19.30.
Koreografia ja Ohjaus: Milla Korja
Käsikirjoitus: Petri Kauppinen
Sovitukset: Tuomas Lampela, Jaana Raivio, Juha Sippu ja Tibor Garanvölgyi
Kuoronjohtaja: Jaana Raivio

One thought on “Laulukylpyjä ja terapiaa

  1. Eihän se oo vappu eikä mikään ilman Iso Iloa! Kuudelta ollaan tapittamassa :)!
    Ja mitä ihmettä, eikö Kultahammas-Eero olekaan mukana tänä vuonna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *