Lomalainen

Tältä näyttää tyytyväinen nainen. Jollakin tapaa sen täytyy näkyä naamassakin, kun pääsee ensimmäistä kertaa lomalle sitten vuoden 2005. Ja nyt tarkoitan siis lomalla sitä, että minulla ei ollut mukana läppäriä, otin sähköpostihaun kännykästä pois, enkä vastannut puhelimeen (kuin kerran). Näin ei ole muutamaan vuoteen ollut.

kesämekko, sifonkimekko

Vuodesta 2005 saakka on työnkuvani ollut sellainen, että minulla on pakollisia hommia tehtävänä tiettynä aikana kuusta, minulla on ollut omat vastuualueeni, josta kukaan muu ei tiedä eikä minulla ole ollut tuuraajaa. Lomilla olen tietenkin ollut palkansaajana, mutta aina puhelin päällä ja yleensä sähköpostikin pitänyt säännöllisin väliajoin tarkistaa. Vuonna 2011 siirryin yrittäjäksi, eikä se ainakaan tätä lomapolitiikkaa helpottanut, vaikka muuten olikin varmaan paras päätös mitä olen koskaan tehnyt.

kesä outfit

Tänä päivänä olen jo siinä onnellisessa asemassa, että ensinnäkin pystyn työllistämään useamman ihmisen, mikä on tietenkin se paras asia koko hommassa. Mutta lisäksi minulla on upean mahtavaa henkilöstöä, joka hoitaa hommat ja johon voin luottaa. Se tarkoittaa siis sitä, että minulla on joskus mahdollisuus karata ja kadota hetkeksi. Kaikki on paikallaan kun palaan.

P6071267

2 thoughts on “Lomalainen

  1. inka

    Todella upea asu! Ja komea on mallikin!

  2. Ihanaa lomaa Sanna! <3 Tuo on varmasti yrittäjälle ihan mielettömän upea tunne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *