Loppuun kulutetut (08/2015)

Pakko oli minunkin aloittaa tämä ”Loppuneet tuotteet” juttusarja, kun olen huomannut itse näistä noukkivani paljon hyviä ideoita. Pidän näitä myös huomattavasti kiinnostavampina kuin jutut, joissa esitellään juuri saatua tuotetta ilman sen kummenpaa kokemusta. Eli tästä se lähtee. Ja tavoilleni uskollisena, hieman myöhässä tietenkin; Elokuun loppuneet tuotteet

cc voide

Vasemmalta kun lähdetään…

  1. Oriflame hiuslakka, jonka olen saanut ilmaiseksi jonkun tilauksen yhteydessä. Aivan kelpo lakka, ei mitään valittamista, ei myöskään yltiö-hehkutusta. Ostaisinko uudelleen? Voisin ostaakin, koska tämä muistaakseni ei ollut hinnalla pilattu muutenkaan. Suihke pysyi hyvänä koko ajan, vaikka pullo oli minulla todella kauan. Suuaukko ei kuivunut tai tahmaantunut koskaan, niin kuin monissa kalliimmissa pulloissa saattaa käydä.
  2. Chanel CC Cream, josta kirjoittelin ensimmäisen kerran tuotteen ostettuani. Hypetys jatkuu edelleen tämän tuotteen kohdalla. Tämä on ehdottomasti parhaita meikkituotteita, mitä minulla on koskaan ollut. Voide tuo kasvoille sopivassa suhteessa hehkua ja korjausta. Ei ole kovin peittävä, eikä missään nimessä pakkelimainen. Ostaisinko uudelleen? Ostin jo! Ja tulen ostamaan niin kauan kuin tätä vain kaupasta saa.
  3. Hugo Boss Nuit tuoksun ostin aikoinaan sen vuoksi, että mainoksessa oli Gwyneth. Ja eipä se kaunotar turhaan tätä mainostanut. Tuoksusta tuli heti suosikkejani ja vakkari arkituoksuni alta aikayksikön. En osaa tuoksua sen kummemmin kuvailla, se on vain hyvä. Ostaisinko uudelleen? Kyllä, ja ostin jo.
  4. Lumenen Cloudberry ripsarin ostin jossain paniikissa, kun käyttämäni Oriflame loppui, eikä uutta tilausta ollut vielä lähdössä. Muuten en ikinä kuuna päivänä olisi ostanut muuta kuin Oriflamen Wonderlashia, sen parempaa tuskin on olemassakaan (vaikka toki olisin avoin hyville ehdotuksille haastajista). Tämä oli perussettiä, ei mitään pahaa, ei mitään hyvääkään. Hoiti hommansa, kuten ripsarin kuuluu tehdä. Ostaisinko uudelleen? En, jos ja kun on parempiakin tarjolla.

Lisää kulutettua jälleen ensi kuun alussa. Onko sinulla kommenttia näihin tuotteisiin? 

One thought on “Loppuun kulutetut (08/2015)

  1. Tuo Nuit on niin ihana. Mulla loppu puoli vuotta sitten ja tekis mieli ostaa toinen, kun tää on niin hyvä tuoksu….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *