Lukijailta

_MG_4466

Kello alkaa kohta kääntyä jo sunnuntain puolelle. Lauantai ja kivat bloggariporukan pikkujoulut on jo takanapäin, mutta nyt vielä paluu perjantaihin ja lukijaillan tunnelmiin. Järjestimme siis Sisustusunelmia-blogin Johannan kanssa illan lukijoillemme MIA Design:in liikkeessä. Tarjoilumme kruunasi Tähtijätskin jäätelökakut ja lisäksi oli tarjolla konsultointia kosmetiikan puolella Cosmetic.fi:tä pyörittävän Katariinan toimesta. Ilta sai lupaavan käänteen, kun taivaalta alkoi sataa tuiskuttaa lunta oikein olan takaa, joka toi oman jouluisen lisänsä illan teemaan. Ensimmäiseksi tutustuttiin talven sisustustrendeihin sekä MIA Designin tuotevalikoimaan. Tämä puoti on kyllä siitä kavala paikka, että sieltähän voisi kotiuttaa melkeinpä jokaisen tuotteen. Tällä kertaa, ja todellisen itsehillinnän jälkeen matkaan lähti parit mausteet, kolme jouluista paperitähteä ja muutama kuusenkoriste sekä säilytyspussi tytön legoille & leluille. Myös Cosmetic-puolella kävin hipistelemässä tottakai ja kyllähän sieltäkin muutama ihanuus kotiin kantautui. Mutta kaikista ostoksista juttua myöhemmin lisää.

Ilta alkoi niin jännästi. Kellon lähestyttyä kuutta emme enää tienneet sisääntulevista ihmisistä, että ovatko he asiakkaita vai meidän vieraita. Emme tienneet mitä tehdä, tervehtiä vaiko olla vain. Mutta lopulta kaikki kyllä lutviutui kivasti, paikka täyttyi ja saatiin muutama sananenkin sanottua. Jännitys vähän hälveni ja rento jutustelu ja myymälässä kiertely alkoi. Porukkaa oli juuri sopivasti, ehti melkeinpä jokaisen kanssa sanasen vaihtaa, eikä putiikkikaan ollut aivan täyteen ahdettu. Niin ne asiat lutviutuu… Torstaina ei tiennyt yhtään mitä odottaa ja mitä on tulossa. Perjantaina oltiin yhtäkkiä siellä vieraiden keskellä ja aivan yhtä yllättäin oli kaikki jo ohi. Onneksi ei ehtinyt (tai tajunnut) edes jännittää. Seuraavalla kerralla varmasti jännittää paljon enemmän, kun osaa arvella, mitä on tulossa. Mutta siitä huolimatta, seuraavaa kertaa jo odottaa, oli sen verran mukava ilta.

MIA Design Oulu _MG_4456 _MG_4435 _MG_4434

Illan asuksi muuten valikoitui R/H Studion ihanaakin ihanampi mekko, jonka kävin bongaamassa heidän joulu-shopista Hallituskadulta. Suosttelen sielläkin piipahtamaan, josset sitä ole jo tehnyt. Tästä mekosta tulee minun vaatekaappini yksi luottopakki, jonka voi niin materiaalinsa kuin muotonsakin puolesta pukea tilaisuuteen jos toiseen. JA siitä hyvästä, että menin ja ostin uuden ( taas mustan) mekon, tulen luopumaan ainakin kahdesta vanhasta, ei niin mieluisasta mekosta. Se on lupaus.

_MG_4487 _MG_4488 _MG_4464

Tähtijätskin alati vaihtuvaa valikoimaa oli esillä kolmea eri sorttia. Oli jaloviina-suklaajäätelöä lumilyhdyn muodossa sekä jouluista piparijäätelöä. Kuvassa taka-alalla oleva oli ehdoton suosikkini, mutta en edes muista mitä se sisälsi. Raikas ja kirpsakka, marjainen maku sisällä ja kermaisen täyteläinen maku ulkokuoressa. Aivan käsittämättömän upeita kaikki. Ja näitä Tähtijätskin tuotteita ei kyllä voi kyllin kehua, ne pitää mennä itse toteamaan makunautinnon huipuiksi. Tähtijätski tekee siis itse kaikki jäätelönsä, yleensä vielä kauden tuotteiden ja makujen mukaan. Kesällä maistoin maailman parasta minttu-lime-jäätelöä, joka oli tuoreesta mintusta tehtyä (kuin Mojitoa jäätelönä…!!). Nyt Tähtijätskin kahvilassa saa nauttia joulun eri makuyhdistelmistä ja kevään tulevista uutuuksista voi vain kuvitella mitä kaikkea ihanaa sieltä tuleekaan.

_MG_4470 _MG_4429 _MG_4490

KIITOS kaikki mukana olleet lukijat, oli ilo tavata kasvotusten ja toivottavasti tavataan jatkossakin. Kiitos MIA Designin ihastuttavan iloiset Mia ja Annukka, kun avasitte ovenne meille ja päästitte valtaamaan pirttinne illaksi. Kiitos Cosmeticsin Katariinalle mahtavista vinkeistä ja tuotteista, joita odotan innolla pääseväni testaamaan. Ja kiitos Tähtijätskille uskomattoman ihanista tarjoiluista. Suurin kiitos tietenkin Sisustusunelmien Johannalle. Tämä oli huippu idea ja tulee varmasti saamaan jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *