Maalataanko ikkunanpokat?

Meillähähän on tunnetusti tapana keksiä kaikkea pientä kivaa ja yleensä vielä sellaiseen väliin, että tulee varmasti kiire. Kun toimittaja kuvaajineen ilmoitteli tulostaan meille toukokuun alkuun, oli pakko keksiä vielä pikkuremppaa ennen sitä. Eihän se nyt olisi ollut yhtään mielenkiintoista odotella valokuvaaja sohvalla maaten Emmerdalea katsoen. Luonnollisestikaan en jättänyt Emmerdaleakaan välistä, siinähän se meni samalla kun maalisuti lauloi ja mies kirosi.

Maalisuti lauloi siis ikkunanpokia valkoiseksi ja mies kirosi hankalia ikkunoita ja niiden paljoutta. Eihän siinä, jos aikaa olisi ollut viikko tai mielellään pari, mutta kun aikaa oli loppujen lopuksi muutama hassu ilta. Teimme päätöksen alkaa tähän urakkaan nopealla aikataululla ennen vappua. No vappuviikko meni luonnollisesti minulla aivan muissa hommissa ja Kaitsukin joutui useaksi päiväksi työreissulle. Vapusta toivuttuamme joskus ehkä alkuviikosta aloimme hommiin ja helatorstaina piti olla  jo valmista.

Ikkunanpielien maalaus

Kaksi viimeistä iltaa meni reilusti aamun puolelle. Helatorstaina herättiin ennen sian pierua ja vielä siinä vaiheessa, kun porukka tänne ilmestyi, oli Kaitsu kiinnittämässä heloja takaisin ikkunanpieliin. Siinä vaiheessa ei ollut enää edes paniikkia, ennemminkin vain nauratti koko homma. ”Joo, aloittakaa vaikka sieltä päästä taloa, niin remontoidaan vielä vähän tätä päätä.”

Ikkunanpielien maalaus Ikkunanpielien maalaus

One thought on “Maalataanko ikkunanpokat?

  1. Sari

    Olisko jotain hyviä vinkkejä ikkunanpokien maalaukseen? Tai ylipäätään jotain neuvoja, olis nimittäin sama urakka itellä kohta tiedossa, enkä ole mikään remonttireiska enkä pahemmin maalaillut mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *