Makkariunelma

Tällä hetkellä kun asustellaan tummassa makuuhuoneessa, niin kaipuu valkoiseen ja valoisaan on melkoinen.

Ok, itsehän halusin makuuhuoneesta tumman ja hämyisän, sekä tyyliltään että värimaailmaltaan aivan erilaisen kuin muu asunto… Mutta nyt meinaa alkaa jo kaduttaa. Eniten kaduttaa se, että jostain ihmeen syystä halusin tumman lattian makkariin. Vanhassa asunnossani oli tummat lattiat, ja se tuntui vielä siinä vaiheessa jotenkin omalta, vaikka muualle halusinkin jo erilaista ja piristävää valkoista. Ja koska lattia on tumma, niin päätettiin, että koko huone saa nyt olla ja pysyä tummana. Valaistaan ja valkaistaan makkarin väritystä sitten uudessa kodissa. 
 
Jos nyt saisin… tai sitten kun saan alkaa sisustaa taas uutta makuuhuonetta, on tässä kuvassa muutamaa kruusailtua yksityiskohtaa lukuunottamatta tunnelma ja tyyli jo aika kohdallaan! Kiiltävä valkoinen lattia on mielestäni aivan ihQ! Samoin tykkään tuosta yöpöydästä.

Kuva: luxuryretreats.com

Kuten huomaa, tietyn tyyppinen/mallinen sänky on meikäläisen mieleen. Samanhenkinen futon on kyllä nykyinenkin sänky, mutta saas nähdä, joutuuko sen jossain vaiheessa tulevaisuudessa korvaamaan valkoisella.. Myös laidat saisivat olla leveämmät, niin kuin tässä kuvassa. Todella kiva sänky! Muru vois siihen reunalle lauantaiaamuisin tuoda mulle aamukahvin ja uuden Ellen… 🙂

Kuva: coastalliving.com

Viimeisessä kuvassa on kaiken kaikkiaan kiva makkari. Huolisin tällaisenaan. Sängynpääty on tosi POP! Samoin huoneen muut kalusteet.

Kuva: everydayminimalist.com

Näihin kuviin ja tunnelmiin… Nukkumaan omaan, väärän väriseen makkariin… näkemään unia siitä oikean värisestä.

Öitä! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *