Metallic

Olemme arponeet yläkerran wc:n väritystä ja pintoja jo pidemmän aikaa. Minulla on yhtenä suosikkina ollut alusta saakka metallihohtoinen iso laatta ja korkeakiiltovalkoiset kalusteet. Murulle piti hetken aikaa tätä laattaideaa myydä, mutta niin se vain on hänkin jo kääntänyt päänsä tälle kannalle. Ja tässä olisi ensimmäistä luonnosta wc:stämme.

Yläkerran, eli makuuhuoneen ja walk-through-closetin (wtc) värimaailma ja tunnelma tulee eroamaan alakerran ”kliinisestä”, musta-valkoisesta tyylistä.  Yläkerrassa on esillä enemmän lämpimiä sävyjä ja hieman sitä arkipäivän glamouria ja ylellisyyttä. Samaa fiilistä haluan myös yläkerran pesutiloihin.

Mikäänhän ei ole varmaa ennen kuin se on aivan varmaa, mutta tällä hetkellä tykkään tästä.

7 thoughts on “Metallic

 1. Upeat laatat! Itse ihastelin vastaavia rakennusvaiheessa mutta eivät ne oikein istuneet jo lähtäkohdiltaan maalaisromanttiseen asuntoon. Teille on tulossa varmasti aivan upea koti!

 2. Kiitos kaikille kommenteista, näköjään muutkin tykkäää laatasta. =)

  Lilianna: Jätän tuon valaistuksen suunnittelun tuolle ammattilaiselle. Minä keskityn vain näihin kauniisiin asioihin. 🙂 Mutta kyllä sitä on jo mietitty, valon pitää tulla peilin kautta, että tulee sitten suoraan edestäpäin.

 3. On kyl hieno!!! Jos tuo on meikkauspaikka, niin valaistus kannattaa kans miettiä tosi tarkkaan, jos pinnoista tulee noin tummat. Voisin kuvitella, että tuo imis valoa aika paljon, noin tummat pinnat siis. Mut en ole mikään ammattilainen, joten saatan olla väärässäkin 🙂

 4. Wau! Upein näkemäni laatta vähään aikaan! Todella jees!

 5. Olen menettänyt sydämeni samalla laatalle <3 Loistava valinta siis!

 6. Samaa mieltä kuin Evi! Upea yhdistelmä! 🙂

 7. Evi

  Valitsemanne laatta on upea!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *