MIA Design – Sisustuksen ystävälle Oulussa

Tiesittekö, että Ouluun on avattu uusi sisustusliike? MIA Design on syntynyt kahden sisaruksen rakkaudesta ja intohimosta sisustamiseen. Liiketilassa on myös sisustussuunnittelutoimisto sekä pienimuotoinen taulugalleria. Seurasin tarkkaan Facebookissa liikkeen vaiheita jo ennen avajaisia, sillä se vaikutti ensisilmäyksellä mielenkiintoiselta. Luonnollisesti siis odotukset olivat korkealla ovesta sisään astuessa, mutta onnekseni (ja kukkaroni menetykseksi) voin sanoa odotusten täyttyneen. Liike oli juuri sitä, mitä Oulusta on puuttunut ja mitä sinne on kaivattu. Avara ja valoisa liike oli täynnä toinen toistaa ihanampia skandinaaviseen makuun suunnattuja sisutustavaroita, tekstiilejä ja huonekaluja. Tuotteet tulevat pääasiassa tunnetuilta tanskalaisilta tuotemerkeiltä kuten House Doctor, Menu, Nur Design, Nicolas Vahé ja OYOY. Kotimainen design on edustettuna BEdesignin, Saanan ja Ollin, 1kertaa2 ja Mayn Finlandin tuotteilla.

Harvoin (ja tällä tarkoitan siis e i k o s k a a n) sitä astelee putiikkiin, josta olisi valmis ostamaan oikeastaan kaiken. Siis kaiken. Siellä ei ollut mitään, mistä en olisi tykännyt. Omista ostoistani kerron lisää myöhemmin, mutta nyt sitten mukavaan informaatioon:

MIA Design viettää avajaisviikkoa 21.-28.10.2015. Avajaisviikon aikana saat koko heidän valikoimastaan -15% alennuksen sekä liikkeestä että verkkokaupasta. Verkkokaupassa alennuksen saat syöttämällä koodin: ALE15. MIA Designin kivijalkaliike sijaitsee Pakkahuoneenkatu 19, Mäkeliininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmassa. 

sisustusliike oulu mia design sisustusputiikki oulu moderni vaaterekki sisustus oulu keittiön sisustusSisustuskauppa oulu Mia design Kylpyhuonetuotteet house doctor NUR design OYOY

10 thoughts on “MIA Design – Sisustuksen ystävälle Oulussa

 1. Mirella

  Ihania uusia myymälöitä aukeaa ympäri Suomea. Pitäisikin ihan lähteä myymälätourneelle.
  MIA design vaikuttaa erittäin lupaavalle. =)
  Samanlaista yritystä suunnittelen parhaillaan tänne Kuopioon, sisustussuunnittelutoimisto ja lifestylemyymälä saman katon alla.
  Entisenä oululaisena täytyisi tullakin piakkoin tutustumaan entisiin mestoihin.
  Olin aikoinaan töissä entisen Ramada hotellin vastaanotossa. Niissä tiloissa vietetäänkin piakkoin uuden hotellin avajaisia.

  • On kyllä ihana kun tulee tällaisia, Oulussa kaivattua uudistusta!
   Ja entisessä Ramadassa käytiin sunnuntaina tutustumassa, ja olihan siellä hienoa. Ja se ruoka! <3

 2. Kiitos ihanista kuvista, kun ei itse ihan pääse tuonne asti piipahtamaan! Ihanan näköinen kauppa ja ihania ne ladyt, jotka kauppaa pyörittää 😉 Jossain tuolla se meidänkin 1kertaa2-mallisto on esillä!

  • Eipä mitään! Kiva on ihania putiikkeja ja sen tuotteita esitellä. 🙂

 3. Nanni

  Tuolla on kyllä itselläkin tarkoitus käydä.

 4. Ihanat kuvat! Mielenkiinnolla odotan mitä kotiutit 🙂

  • 🙂 Kyllä se kohta selviää. Jotain, mitä olen jo pitkään haaveillut meille…

 5. Enpä tiennyt! Näyttää kyllä upealta, kiitti vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *