Micksissä bloggareiden kesken

Torstaina piti jättää laulutreenit kesken ja kiiruhtaa vielä illaksi Mick’siin Nannin kanssa katsastamaan tämän hetken trendejä ja kuulemaan ensi kevään ja kesän tuulista. Meitä olikin ihan mukavasti porukkaa paikalla, me Nannin kanssa siellä sujuvasti ja sulassa sovussa nuorison ympäröiminä. Harmi, ettei meitä ”aikuisia” bloggaajia ollut paikalla sen enempää. Kyllähän Mick’sissä on tarjontaa niin nuorisolle, meidän ikäisille kuin vielä meidän äitienkin ikäisille. Itse ainakin kuljen sujuvasti Pukumiehen ja Mick’sin välillä,  niin ajatuksen tasolla kuin maantieteellisestikin, ovathan myymälät vastapäätä toisiaan Oulun keskustassa.

No mutta asiaan… Tarjolla oli siis Puistokahvila Makian tarjoamia herkkuja, muotikatsaus sekä tietenkin armotonta shoppailua. Puolitoista tuntia meni vain aivan liian nopeasti ja kellon lyödessä yhdeksän oli myymälässä vielä täysi tohina päällä. Mekin Nannin kanssa vielä pukukopeissa ihmettelemässä ja pähkäilemässä mahdollisia ostoksiamme. En ole muutamaan viikkoon myymälässä ehtinyt käymään ja tuntui, että se on täyttynyt ihanuuksilla, joita kaikkia olisi pitänyt päästä kokeilemaan.

Mukava ilta, todellakin. Tällaisia tilaisuuksia saisi olla näilläkin leveysasteilla paljon paljon enemmän. Muotituuliin ja ostoksiin palaan vielä toisessa jutussa. Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa maanantai-iltaa.

2 thoughts on “Micksissä bloggareiden kesken

  1. Minunkin piti tulemani edustamaan varttuneempaa ikäpolvea, mutta muut kiireet vei voiton. Kutsun käydessä mietin kyllä, että olisipa hienoa, että saataisiin tätä kulttuuria vähän enemmän meillekin päin, kun kaikki tilaisuudet on aina vaan Helsingissä.

    • Harmi kun et päässyt, ens kerralla sitten. Toivottavasti muutkin putiikit ja paikat aktivoituis näiden tapahtumien kanssa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *