Miffy-kakku

Sen verran pitää vielä sunnuntain synttäreihin palata, että esittelen teille meidän kakun. Minulle oli heti selvää, että en ala kaku kanssa itse värkkäämään, vaan haluan siitä oikeasti hienon. Omilla käsillä voisin saada aikaiseksi perus kermakakun, mutta ei mitään toivoa mistään hahmoista ja sokerimassoista. Toiveena oli Miffy-kakku muuten simppelillä ilmeellä, nimikoituna ja tietenkin ikä mainittuna.

syntymäpäiväkattaus

No arvatahan jo saattaa, että aika myöhässä oltiin liikenteessä kakun tilaamisen kanssa. Maanantaina heräsin siihen todellisuuteen, että sunnuntaina on kemut ja lauantai on vielä pyhäpäivä. Googlasin vaihtoehtoja toimittajista ja pistin muutaman tarjouspyynnön menemään. Ensisijaisesti toivoin löytäväni Facebookista jonkun kotileipurin, mutta pariin kahvilaankin pistin sähköpostia. Kolme paikkaa sanoi heti, että ei onnistu kun on pyhä tai pitäisi noutaa kakku jo tyyliin torstaina. Kahdesta sain tarjouksen, joista valitsin sen kotileipurin.

kaksivuotissyttärit

Tilasin kakun sellaiselta toimittajalta kuin Wadelma, jonka löysin Facebookista. Selailin Wadelman tuotoksia kuvista ja olin heti vakuuttunut. Tilaus sujui mutkattomasti Facebookin kautta viestitellen. Lähetin muutaman kuvan, joita olin googlaamaalla löytänyt mieleisistä Miffy-kakuista. Täytteiden suhteenkin oli laaja valikoima ja meinasi mennä aivan sormi suuhun, että mitä sitä kannattaa ottaa. Onneksi ammattilainen sysäsi minut oikeaan suuntaan ja tein tilauksen mansikka- ja kinuskimoussella täytetystä kakusta. Kakku maksettiin tilille ennakkoon ja Kaitsu kävi sen noutamassa sunnuntaina aamupäivästä.

Sen lisäksi, että kakku oli mitä kaunein katsella (tuskin sitä raaski edes leikata), oli se ihan mielettömän hyvää. Mansikka ja kinuski olivat aivan nappi valintoja. Kakku oli juuri sopivan makeaa ja aivan täydellisen hyvää. Kaikki tykkäsi, jopa Kaitsu, joka ei syö koskaan makeita leivonnaisia. Wadelmaa voin todellakin suositella juhlien järjestäjille Oulun alueella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *