Mitäs me sohvattomat

Nyt alkoi olohuoneessa tapahtua. Kuten huomaatte, ei meillä ole enää Adean Camp-kalustoa, vaan vierassohva on siirtynyt (väliaikaisesti kylläkin) olohuoneeseen. Minä olen rutkuttanut jo vuosia, että sohvakalusto on meidän olkkariin liian massiivinen ja sitä on liian monta moduulia. Joo-o, kyllähän me ostettiin sitä lisää juurikin tähän olkkariin, mutta kappas kun sinne tuli sitten muutakin kalustoa jossain vaiheessa, niin sohva alkoi tuntua liian massiiviselta. Campissa muuten ei mitään vikaa ole, päinvastoin aivan huippu sohva. Mietimme myös vaihtoehtoa, että olisimme ostaneet uudet ja vaaleammat päälliset vaihdokeiksi, jos sillä olisi saanut tilaan vähän avaruutta. Toisaalta kuitenkin takaraivossa kutkutti koko ajan ajatus selkeästi yhdestä sohvan näköisestä sohvasta, eikä moduulit enää olleet mieluisat. Näin siis vuosien pohdinnan jälkeen päätin kokeilla tikulla jäätä. Pistin sohvan meidän sisustushullujen ryhmään tyrkylle ja mitä siinä meni, ehkä pari minuuttia kun se oli jo varattu. Sisustusunelmia-blogin Johanna kävi sohvan tsekkaamassa paikan päällä ja tehtiin kaupat. Eikä aikaakaan kun pakettiauto karautti pihaan ja jäimme ilman istuimia. Mitä sitä miettimään, kun kerran sopiva löytyy? Vai mitä?

Olohuoneen sisustus, karsinta

Nyt on olohuoneessa väljää, avaraa ja valoisaa. Tällä hetkellä minua ei harmita lainkaan, että siellä ei ole kuin vierassohva, koska näkymä huoneeseen hivelee silmiä joka suunnasta. Huomaan, että minun pitää joka kertaa portaista tullessani jäädä hetkeksi tuijottamaan olohuoneen vaaleutta ja avaruutta. No mitä sitten seuraavaksi? Uudelta sohvalta toivon keveyttä, pitää olla ilmaa sohvan alla ja kevyet jalat. Sohva saisi olla kuitenkin särmän näköinen, mutta sopiva pepulle ja mukava löhötä. Uusia sohvia on jo käyty katselemassa ja tällä hetkellä Adean Band on korkeimmalla pallilla. Totesimme yhteen ääneen, että jos kerran sohvia tulee vain yksi, saa se olla oikea löhölinna ja sinne pitää mahtua koko perhe. Bandista on olemassa 120 cm syvä versio, joka kuitenkin mallinsa puolesta on kevyt ja ilmava.

Olohuoneen sisustus, karsinta

Vierassohvassammekin nämä keveyden kriteerit jo täyttyvät ja siksi olenkin aivan tyytyväinen tähän järjestykseen toistaiseksi. Uutta sohvaa ei siis vielä ole tilattu, mutta tarkoitus on toimia ennen lomia, ettei jäädä moneksi kuukaudeksi ilman laiskanlinnnaa. Ja käykääpä katsomassa Johannan Instassa, kuinka vanha sohvamme uudessä kodissaan pärjää. Sehän on kuin tehty sinne. Olen niin onnellinen, että hieno sohva löysi arvoisensa paikan.

Olohuoneen sisustus, karsinta

One thought on “Mitäs me sohvattomat

  1. Mari

    No ilmankos minä katsoinkin, että se näyttää Luumuttaren sohvalta! 😀 Mekin laitettiin oma Camppimme jossain vaiheessa pois kun halusin keveämpää. Vierassohvannekin on kyllä nätti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *