Naistenhuoneen printit

Yläkerran tyttöjen vessaksi nimetty wc on odottanut sisustustaan pitkään. Kaitsu ruopaisi vessan valmiiksi isyyslomallaan, kun ei ollut lasta kotona hoidettavana meidän ollessa loukussa sairaalassa. Sen jälkeen tila on odottanut jotain ihmettä tapahtuvaksi sisustuksen suhteen.

Syksyllä sain ilokseni valita Deseniolta muutamia julisteita, jotka olen sittemmin sijoittanut tänne meidän tyttöjen valtakuntaan. Pitkään ne nojailivat kehyksissään kalusteen päällä rennosti, mutta eilen laitoimme ne M3-tauluteipeillä seinälle. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun aloimme näitä seinän rei’ittämiseltä pelastavia juttuja testaamaan ja hyvin tuntuu pysyvän. Eikä vesieristeitä/ laattoja tarvinnut turmella.

Suurimman osan julisteista valitsin muotijulisteiden kategoriasta, koska sieltä tilan tyyliin ja väriin sopivaa kuvaa ja tekstiä vaikka kuinka paljon. Julisteita selatessani minulle tuli suunnaton tarve saada tilaan hieman vaaleanpunaista, tai ehkä paremminkin roosaa. Jotenkin se toi kivasti sitä tyttömäistä ilmettä lisää muuten hyvin pelkistettyyn sisustukseen sekä tumman seinän ja valkoisen kalusteen kontrastiin. Sen verran menin kuitenkin mokaamaan, että suunnittelemastani kollaasista tilasin yhden koon vähän vikaan, joten alkuperäisellä muotilla emme nyt ainakaan tähän hätään kollaasia voineet toteuttaa. Yksi taulu oli siihen ajatukseen liian suuri ja se siirtyikin sitten toiselle seinälle. Nyt kollaasi ehkä kaipaa vielä yhden pienen printin alavasemmalle, mutta tyhjän kolon voi odotellessa peittää vaikka kukkapuskalla.

Julistekollaasiseinän iloisena omistajana minulla on ilo tarjota myös teille lukijoilleni alennuskoodi Desenion nettiputiikkiin (ja taidanpa itsekin napata koodilla sen yhden puuttuvan palasen seinällemme) ! 15 %:n alennuksen saat tästä hetkestä eteenpäin viikon ajan aina 24.12. loppuun saakka koodilla Sannaxmas! 

Ja hei! Minulla on ensi viikolla kampaaja, jolloin aion lyhentää hiuspehkoani ihan kunnolla. Olisko ihanan  Bare Skin-printin naisella se minunkin tuleva tyylini? printtikollaasi _MG_4835-1_MG_4783-1_MG_4790-1_MG_4826

2 thoughts on “Naistenhuoneen printit

  1. Onpas kivat! SOpii todella hyvin tuohon tilaan ja hienot julisteet valitsit <3

  2. Ooh, aivan ihana tyttöjen valtakunta. Polkka on vaan aina niin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *