Nimpparilahja ja päivän hulinat

Huhhei mikä päivä! Ainakin näin kierrätyksen kannalta. Eilisillan hinnoittelin tavaraa ja tänään aamulla roudasin ensimmäiset kassilliset viikkokirpparille. Torissa on ollut myynnissä tavararaa ja myös hakuvahteja omille tarpeille. Tänään olen töiden lomassa käynyt koko ajan WhatsUpilla kauppaa niin osto- kuin myyntimielessäkin tytön talvivaatteista. Kauppoihinkin lopulta päästiin ja tytön välikausi-Reima lähtee eteenpäin ja samasta osoitteesta on tulossa Mini Rodinin toppapuku tilalle. Nyt meillä on sekä välikausi, että talvikausi hoidossa. Töiden jälkeen tein vielä pikapyrähdyksen kirpparille; pöydän siivous, lisää hintalappuja ja päivän myyntisaldon kysely. Hyvin oli sielläkin kauppa käynyt, joten erittäin tehokas (myynti)päivä oli tämä keskiviikko.

Asiasta kukkaruukkuun. Tällainen söpöliini löytyi Metsolan liikkeestä toissapäivänä ekaluokkalaisen kouluvaateostoksien lomassa. Pehmoinen, hirvennahkainen kortti-/kännykkälaukku, joka huuteli nimeäni. Nimeäni, jota juhlittiin eilen 11.8. Nimpparit, mikä mainio tekosyy hymyillä miehelle kassalla pikku lahjan toiveissa.

Onnistui! 🙂

miiko finnish design katve finnish design bag miiko finnish design leather bag miiko

3 thoughts on “Nimpparilahja ja päivän hulinat

  1. En ollutkaan vielä sun lukija, joten jään nyt lukemaan 🙂

  2. Onpa ihana kännykkälaukku! MUkavaa, kun kauppa on käynyt kirppiksellä. Mulla pitäis tehdä sama homma! Mukavaa sunnuntaita 🙂

  3. Munkin nimee huudetaan aika usein ;))!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *