Ostaisin jos voisin

Cinnabaria vinkkasi blogissaan Kodin1:sen verkkokaupassa olevasta mattoalesta. Kaikki matot ovat tänään plussakortilla -30 % alella. Koska olin jo aikaisemmin ajatellut Annon mustavalkoista Viiru-mattoa vauvan huoneeseen, kirmasin siltä seisomalta kyseiseen nettipuotiin tekemään täsmäostoksia. Mutta yllätys yllätys, juuri tätä kyseistä mattoa ja väriä ei sitten ollutkaan saatavilla. Katsoin myös varastotilannetta myymälöiden osalta ja tyhjää täynnä oli kaikkien toimipaikkojen varastot. Vissiin on joku muukin tähän mattoon silmänsä iskenyt….? Siirryn siis nyrpeänä sohvan nurkkaan katsomaan Huippareita ja Housea. 

8 thoughts on “Ostaisin jos voisin

 1. Mä oon kans kyttäillyt tota jo pidempään ja viime viikon lopulla sitä isointa kokoa olikin taas kodin 1:n nettikaupassa. Sain tilattua, eli ei kannata luopua toivosta, välillä niitä näköjään tulee muutama kappale… 🙂

  • En luovu en. Olisi ollut vain kiva tehdä se löytö tuon alen kera. Aina ei voi voittaa. 🙂

 2. Höööh, minäki oisin halunnut!

  • Jääkäämme siis kyttäämään.

 3. Toden totta, aivan ihana matto kyllä. Harmillista, että oli päässyt loppumaan 🙁

  • Jospa niitä vielä kuitenkin ilmestyisi… toivossa on hyvä elää.. =)

 4. Sama ongelma! Mä oisin halunnut tuon maton eteiseen ja metsästelin sitä muutama viikko sitten useammastakin Anttilasta ja Kodin 1:stä, mutta eipä löytynyt enää mistään 🙁 Toivottavasti mattoa tulee vielä lisää, on tosi kivan näköinen.

  • Toivotaan parasta. Luulisi kyllä, että vielä lisää tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *