Panthellan valossa

Eräänä kauniina perjantaipäivänä muutama viikko takaperin, Snäpissä vilahti keikkamme Pikku-Liinun ihmeelliseen maailmaan. Olin kuolannut Poulsenin Panthella valaisinta yrityksen nettisivuilta jo tovin ja sitten sivuille pärähti ilmoitus valaisimien alennusmyynnistä. Ilmoitin Kaitsulle, että hän on viemässä minut lounaalle perjantaina, jonka jälkeen käymme yhdessä katsomassa haluammeko lampun ostaa. Ja kyllähän me halusimme (tai ainakin minä halusin niin vahvasti, että se tuntui meiltä molemmilta). Viiiitsi vitsi, kyllä molemmat lampusta tykkää kovasti. Se sopi meidän kodin tyyliin, eikä ollut hinnallakaan pilattu. Asettelin sen ensitöikseni samaisesta kaupasta ostetun tuunatun sivupöydän päälle. Tarkoitukseni oli mallata sitä ensin siihen ja sitten vähän muuallekin. Homma jäi kuitenkin jostain syystä kesken ja samaisella pöydällä se napottaa edelleen. Tulevaisuus ja luppoaikaiset joulunpyhät varmaankin tulevat kertomaan valaisimen lopullisen paikan.

Mukavan rauhallinen viikonloppu takanapäin; on sopivassa suhteessa ulkoiltu, löhöilty ja pidetty kotia siistinä. Tänään tein pientä tuuletusta vaatehuoneessa ja samalla myös oman pään sisällä. Kasasin jätesäkillisen vaatetta Pelastusarmeijalle ja joitain pitkään säästeltyjä, mutta käyttämättömiä aarteita pistin myyntiin. Vaikka KonMari onkin vielä lukematta, yritin jo soveltaa sieltä kuultuja oppeja. Hyvän Mielen Vaatekaappi-kirjan ansiosta on vaatehuoneeni jo hyvässä kuosissa, mutta koska muutenkin rakastan inventointia ja turhan tavaran kiertoon laittoa, on minulla todellinen palo saada lukea myös tämä paljon puhuttu siivouskirja. Mutta nyt kuusen koristeluhommiin. Huomenissa siis palataan taas astetta enemmän jouluisessa kodissa.

Olohuoneen sisustus joulu 2015 Olohuoneen sisustus joulu 2015 Olohuoneen sisustus joulu 2015

3 thoughts on “Panthellan valossa

  1. Kaunis, sopii teille aivan täydellisesti!

  2. S - beauty of life

    Sopiipa hyvin tuohon teidän olkkariin :). Kaunis kokonaisuus!

  3. On se kyllä todella upea! Taitaa antaa aika puhtaanvalkoisen / viileähkön valon? Huolisin heti meillekin, jos olisi joku hyvä paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *