Pellavaunelmaa

Joku tovi sitten monessakin blogissa huudeltiin ja hehkutettiin Kodin Ykkösessä olevaa Annon vuodevaatetarjousta. Myös meidän taloudessa tehtiin päätös pikaisen palaverin jälkeen viimeisenä alennusiltana, että valkoiset pellavalakanat hankitaan nyt, kun ne saadaan neljänkymmenen pinnan alennuksella. Marimekon tasaraitojen lisäksi pellavalakanat ovat olleet toisena haaveenani liinavaateosastolla. Nyt alkaa meidän talon lakana-asiat olla enemmän kuin mallillaan. Vielä en pysty kommentoimaan, minkälaista näissä on nukkua, kun vasta tänä aamuna petasin ne ensimmäistä kertaa.Uskon kuitenkin, että ensi yönä nukutaan Ruususen unta.

Nämä ruttuiset lakanat sopivat utuiseen haavekuvaani, jossa makuuhuoneen parvekkeen ovi on auki ja ulkoa puhaltava kirpeä syystuuli heiluttaa pellavaisen ohuita valkoisia verhoja, matala syysaurinko kajastaa ikkunasta ja ja sängyllä huolettomassa sekamelkassa lepäävät nämä ihanuudet.

Arvatkaapa pitääkö nyt alkaa seuraavaksi kyttäämään sitä syysaurinkoa ja tuulta, että saan tämän haavekuvan tallennettua kameralle…

11 thoughts on “Pellavaunelmaa

 1. Me tilattiin tismalleen samat! Vain tuplapeitto puuttuu 😀 Pitäisi ehkä ostaa sekin piakkoin.

  • Vielä ehkä hetken tarkenee, kohta tulee jo kylmä… 🙂 Villasukat toki auttaa.

 2. Ihanan näköiset ja olipas edulliset! Mua mietityttää pysyykö lakanat pehmeinä pesun jälkeen jos ne kuivattaa narulla? Meille on uuteen kotiin hankintalistalla valkoiset pellavaverhot (makkariin).

  • Tuohonpa en kyllä osaa valitettavasti sanoa mitään. Meillä kuivataan lakanat rummussa….

 3. Ooooh, ihanat♡ Meiltä löytyy samanlaiset ja ollaan jo useampi yö saatu niiden alla nukkua, ihan parhaat♥♥♥

  • Joo, oli kyllä aivan niin ihanat kuin aavistelinkin.

 4. Voi eii, multa on mennyt tämä tarjous tyystin ohi ja uusille vuodevaatteille olisi tarvetta. Ei auta kun pitää silmät auki. Teidän pellavat näyttävät tosiaan siltä, että niissä on hyvä nukkua.

  • No eiköhän niitä tarjouksia vielä eteen tule. 🙂
   Ja kyllä, oli hyvä nukkua… Aah!

 5. Pellavalakanat on kyllä niin ihanat! Meillä on nyt kolmet eri väriset ja haluaisin vielä ostaa lapsille omansa. Seuraavia alennuksia odotellessa. 🙂

 6. Minullakin on haaveissa uudet lakanat mutta ne taidan kotiuttaa ikeasta.

  • Meillä on kans yhdet Ikean, ne on tosi ihanat kans. Ja Ikean satiinipuuvillaiset lakanat on aivan ehdottomat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *