Pikkuneidin pyhättö

Neidin huoneessa ollaan nyt saatu kutakuinkin kaikki valmiiksi. Neliöiltään pieni huone aiheuttaa aina vähän päänvaivaa kalustamisen suhteen, mutta tuntuu että olemme saaneet huoneeseen nyt kaiken tarvittavan ja hyvään järjestykseen. String systeemi pääsi päätyseinälle, ja siihen on kiva kerätä niitä kivoimpia leluja, kirjoja ja tauluja esille. Myöhemmin, kun on tarve piirustus- tai jopa koulupöydälle, ei tarvitse kuin kaapiston päälle ostaa pöytälevy ja valmista on. Näin ei tulevaisuudessakaan erillinen pöytä tule viemään tilaa huoneesta. 

Hyllykön edessä on tori.fi:stä bongaamani vanha keinu.

Äidinkin vanhat rakkaat Nalle Puh -hahmot ovat hyllyllä esillä. Uusi ihana Miffy-lamppu on paraatipaikalla ja yövalo näkyy siitä pinnasänkyyn mukavasti. 

Hyllykössä on tällä hetkellä kaksi taulua; kuu-ukot sekä kummilta saatu nimitaulu (josta nimi peitettynä). Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, kaipaa pinnasängyn yläpuoli vielä jotain kivoja tauluja tai printtejä. En vielä tiedä jäävätkö nämä taulut hyllykköön, vai siirtyvätkö seinälle. Joka tapauksessa jotain tuonne nurkkaan on ehdottomasti tulossa. Ikean pinnasänky oli hyvä valinta, edullinen ja kivan näköinen. Sängyn alla olevat laatikot tuovat huoneeseen myös lisää säilytystilaa. Laatikot ovat hyvä säilytyspaikka mm. liinavaatteille. Olen kyllä tyytyväinen, ettei hurahdettu sikakalliiseen pinnasänkyyn, tämän sängyn ikä kun ei kuitenkaan ole montaa vuotta. Pinniksen vieressä nurkassa on ihanan kummilahjaksi saatu Puppy. 

Syntymälahjaksi mummulta sairaalaan saatu nalle pupun puvussa, eli ”Napu” on sängyssä odottamassa tytteliä iltaisin. Siitä onkin tullut jo kovin rakas unikaveri pienelle.

Loput pehmokaverit ovat toisella seinällä Ikean Stuva laatikon päällä. Laatikossa puolestaan on tilaa muille leluille ja tavaroille. Tätä kalustettahan voi myöskin käyttää pienelle ihmiselle piirustuspöytänä vetämällä vain laatikon alta pois ja laittamalla tuolin tilalle. Monikäyttöinen ja säilytystilaa omaava ovat pienikokoiseen huoneeseen tulevan kalusteen avainsanat. Käpy verho siirtyi olohuoneesta tänne, koska tämä kangas on tytön mielestä jotain elämää suurempaa ja näitä käpyjä jaksaa tuijottaa vaikka kuinka kauan. Niille on mukava myös jutella. Mattoja on lattialla kaksin kappalein, limittäin aseteltuna, mutta ei suinkaan noin rullalle käärittynä kuten yllä olevassa kuvassa. Ajattelin, että lattialla on hyvä olla mahdollisimman paljon peittoa, jotta siinä voi rauhassa lelujen kanssa melskata tekemättä vaurioita parkettiin. Muutenkin ne tuovat huoneeseen vähän pehmeyttä. Että tallainen pikku paikka on meidän neidillä nyt. 

Jos sinä olisit tyttövauva, niin tykkäisitkö?

4 thoughts on “Pikkuneidin pyhättö

  1. Onpa nättiä.

  2. Kyllä on ihana huone pikku-neidillä!

  3. Ihana huone tytöllä, kivan näköisesti on noille hyllyille aseteltu kaikki pikkuesineet. 🙂

  4. Todellakin tykkäisin! 😀
    Ihana tuo kuu-ukot taulu. Ja noi matot! Ja koko kokonaisuus. Teidän pienellä on suloinen ja järkevä huone. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *