Piti mennä jo….

Tämä viikko piti viettää Helsingissä. Piti kerrankin olla hyvin aikaa niin ystäväperheen kanssa temmellykseen kuin muidenkin näkemiseen. Treffejä oli sovittuna, kaikenlaista suunnitteilla…  Täällä ollaan edelleen Oulussa. Töitä piti painaa alkuviikko ja sitten iski tauti. Kyllä, tyttö sai uuden räkätaudin reissun jälkeen ja ei aikaakaan kun koko perhe oli samassa jamassa. 

No, huomenna olemme kuitenkin suuntamassa kohti pääkaupunkiseutua. Otetaan kaikki ilo irti siitä ajasta, mitä annettuna on. Tänä iltana olen siis harrastanut pyykin pesua ja ainakin ajatuksissani pakkausta. Sitähän en kuitenkaan ole tehnyt, en, tavoilleni uskollisena jätän sen viime hetkeen. 
Nämä Askosta bongaamani pyykkipussit ovat olleet kyllä kätevät. Ostin ensin kaksi pienempää ja myöhemmin hain vielä yhden isomman kaveriksi. Nämä seilaavat nyt vaatehuoneen ja kodarin väliä kuljettaen sekä likaista että puhdasta pyykkiä paikasta a paikkaan b. Pussit on niin nätit, että voivat olla huoletta huoneen lattialla. Pienemmät kyllä mahtuvat kodarissa kaappiinkin piiloon tarvittaessa. Suljettava suuaukko on mukava lisä varsinkin vaatehuoneessa majailevalle pussille. 

Ja seuraavalla kerralla varmasti olemme reissussa pidempään. Seuraavalla kerralla varmasti ehdimme tehdä kaikkea sitä, mitä olemme suunnitelleet. Onneksi aina tulee seuraava kerta! 

8 thoughts on “Piti mennä jo….

  1. voi vitsit, sairastelu on niin syvältä varsinkin silloin kun olisi suunnitelmia!

    Mahtavia muuten noi pussit…voisinkin hankkia tollasen mein makkariin!

    • Juu, nämä pussit käy kyllä minne vain.

  2. Paranemisia sinne. Tosi ihana kodari teillä vai onks se vaatehuone.

    • No alin kuva on kodari, muut vaatehuoneesta.

  3. Onpa kivat pussit ja tuo string on niin ihana.. Paranemisia ja mukavaa reissua!

  4. Paranemista sinne! Kivoja kerrassaan nuo pussit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *