Projekti Keittiö

Nyt kun tässä jo haaveillaan uudesta remonttiprojektista, niin otetaanpa pieni katsaus vanhoihin. Että muistaa kuinka mukavaa se remontin keskellä eläminen onkaan. 🙂

Tässäpä olisi kurkistus meidän keittiöön… Näin ihanalta täällä näytti muuttopäivänä…

Alunperin uudessa keittiösuunnitelmassa oli malli täsmälleen sama. Jääkaappi olisi tullut samalle paikalle ja myöskin yläkaapit oli tilattu samalla tavalla kuin aluperäisessä keittiössä.

Tein kuitenkin itse viime hetken muutokset piirustuksiin ja muutin jääkaapin toiselle seinälle, jotta se ei blokkaa näkymää eteisestä ruokailutilaan ja takaisin. 

Näin tilasta tuli avarampi ja takaikkunasta tuleva luonnonvalo pääsi valaisemaan läpi huoneiston etuovelle saakka. 

 Käyttämättä jääneet yläkaapit saivat aivan uuden paikan ja käyttötarkoituksen.

Alkuperäinen yläkaappien paikka jäi siis tyhjäksi. Seinä käsiteltiin rapatun näköiseksi ja maalattiin tumman harmaaksi. Lisäksi tehtiin välitilan laatasta valolippa, jonka taakse tuli loisteputket.

Alkuperäisten yläkaappien alta paljastunut mustunut katto oli ongelma, koska ei ollut halua/tarvetta maalata koko kattoa. Ongelma ratkaistiin samaisella harmaalla maalilla, jolla seinäkin maalattiin. Kuviosta tehtiin epäsymmetrinen, jotta se ei näyttäisi siltä, että sillä on yritetty peittää jotain. Siitä tulikin huoneen katseenvangitsija (mitä et voi peittää, korosta sitä).  Jääkaapin ovet on vielä asentamatta… ei kovinkaan kivan näköinen. No, tässä kun joudetaan ja jaksetaan… 🙂

Keittön laattalattia tehtiin myös epäsymmetrisesti niin, että se ulottuu sauna/kypyhuoneen ovelle saakka. Sama väri jatkuu kylppärin lattiassa.

Oho, pikkuisen nuupahtaneita tulppaaneita…:)

5 thoughts on “Projekti Keittiö

 1. Anonyymi

  minkä nimistä tuo laatta lattia on? Tosi kivan näkönen.

  • En muista laattaa (on niin kauan tästä), Pukkilan mallistosta se oli kuitenkin.

 2. Tää on IHANA! Toi tummanharmaa rappaus on tosi makee ja kirjaimellisesti LOISTAVA idea tuo loisteputkivalaisinjuttu. Nice!

 3. Voi kiitos kiitos. =)
  Joo ei ole ikävä ei. Kyllä se remontin keskellä asuminen aina kannattaa.

 4. Todella tyylikäs, moderninen, raikas ja upea keittiö! Ei varmana jäänyt ikävä vanhaa keittiötä kohtaan?

  Nuupahtaneet tulppaanit tuo hauskaa tasapainoa niin täydellistä keittötä vasten, ettei se nyt niin haittaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *