Projekti kylpyhuone

Remonttisarja jatkuu kylpyhuoneella ja saunalla, joka oli viimeinen projekti tässä asunnossa. Alkutilanne näytti aivan yhtä ihanalta kuin alkuperäinen keittiökin.

Suunniteltaessa uutta kylppäriä tärkeimpiä asioista olivat säilytystilan maksimointi ja yksinkertaisen, selkeän ilmeen luominen. Kylppärin piti sekä miellyttää meidän silmää, että olla samalla ”mahdollisimman helposti myytävä”.

Wc-istuin asennettiin seinään ja sen yläpuolelle tuli iso kaappi purkeille ja purnukoille.

Istuimen viereen teetettiin kaapisto, joka peittää sisälleen pyykkitornin, likapyykin, pesuaineita ym. sekä pyyhkeet ja laudeliinat. Myös altaan alle laitettiin tilava kaappi. Suihku erotettiin lasiseinällä ja rättipatteri korvasi normaalin patterin.

Saunaan haluttiin totaalisesti uutta ilmettä ja vähän jotain spesiaalia. Saunasta tuli kokonaan tumma, seinät tehtiin sormipaneelista ja lauteiksi tuli yksi koko tilan tasolaude. Seinät ja lauteet tehtiin molemmat tervalepästä. Saunassamme voi nyt rentoutua ja köllötellä miten päin vain. Sikäli mikäli sitten tuleva asukas haluaa saunaan vielä ylälauteen, sen voi helposti toteuttaa esim. jakkaratyylisellä vaihtoehdolla.

Loppujen lopuksi, vaikka kylpyhuoneessa on enemmän kalusteita kuin ennen, on se huomattavasti tilavamman oloinen kuin vanha versio.

Allas ja allaskaappi: Otsoson Cubo
Laatat: Bauhaus
Suihku: Damixa
Hana: Hans Grohe
Pyyhekoukut, saippuateline, wc-paperiteline: Smedbo
Kalusteet ja lauteet: omien suunnitelmien mukaan paikalleen teetetty
Kiuas: Harvia
Työ: Jannis Oy

Päävärit harmaa ja valkoinen mahdollistavat eri ilmeiden luomisen esimerkiksi eri värisillä tekstiileillä.

5 thoughts on “Projekti kylpyhuone

 1. Kiitos, kiitos, ja Kiitos! =)
  Ihanaa varmasti tulee…

 2. S

  samaa mieltä tästä kylppärirempasta kuin keittiöstännekin, WAU! ihan upea, just eikä melkeen mun makuun :))

  ja ihanaa matkaa Pariisiin, jos et aiemmin huomannut toivotustani 🙂

 3. Tervetuloa vain lukijaksi. Kiva kun löytyy saman henkisiä ihmisiä. Kävin katsomassa sinun blogia ja äkkiseltään olin huomaavinani että teillähän on talo minun makuuni… 70-luvulta varmaankin..? Klikkauduin myös lukijaksi. 🙂

 4. K

  Löysin All I need is white-blogin kautta tänne ja wau! Täältähän löytyy tosi saman henkistä juttua. Ja vielä mahtavampaa, Oulusta! Klikkasin salamana lukijaksi.
  Suunnittelin muuten äskettäin vanhempieni kylpyhuone-saunaremontin ja saunasta tehtiin juuri tuollainen. 🙂

  t: toinen Oululainen http://kaikkimitahalusin.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *