QStock – Insta & OMD

Nonni, se oli kroppa sitten sitä mieltä, että viikon irtiotto ei vielä riittänyt töistä ja löi flunssan päälle festareiden päätteeksi. Sama homma kävi Kaitsulle ja kun siihen lisätään vielä neiti, joka sai flunssansa jo reissun lopullla, päästään lopputulemaan kaikki kipeänä. No, eipä siinä mitään, saapahan vielä völlätä kotosalla hyvällä omallatunnolla pari päivää. Näinä päivinä olen vihdoinkin saanut siirrettyä myös reissun ja festariviikonlopun kuvasaldon koneelle ja täältäpä sitä pikku hiljaa alkaa uutta juttua taas paukkua. Jos täällä ketään edes kesäisin eetterin ääressä lukijita onkaan. Itselläni ei ainakaan ole ollut aikaa seurata muita blogeja nyt yhtään ja hirvittää jo ajatuskin, kuinka monta lukematonta juttua lukulistalla on. Tehtäiskö ens kesänä sellainen yhteinen sopimus, ettei kukaan päivitä yhtään mitään kahteen kuukauteen??

No mutta siihen QStockiin sitten seuraavaksi. Meillähän alkoi perjantaiaamu leppoisasta synttäriaamiaisella, kun tuo parempi puolisko täytti vuosia. Sitten suunnattiin Stockalle vaihtamaan liput rannekkeisiin ja siitä anoppilaan viettämään festareita. Kyllä, festariviikonloppu anoppilassa jo toistamiseen, se kun ensimmäisellä kerralla jo niin hyväksi systeemiksi todettiin. Bändien välissä matka kotivessaan ja omalle jääkaapille on vain parisataa metriä ja lastenhoito kuuluu tähän festaripakettiiin kaupanpäällisenä. Pitstop-reissuilla voipi pelata palloa ja syödä jädeä pikkuväen kanssa ja muun ajan saavat viettää laatuaikaa mummin kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muuten sanoisin, että leppoisasti seilattiin festarialueen ja tukikohdan väliä, mutta jälleen kerran epäonnistuneet festarijärjestelyt vähän pilasi sitä suunnitelmaa. Elastinen katsottiin, eli sivukorvalla kuunneltiin sujuvasti turvatarkastusjonosta, kun ei siihen ihmismassaan näköjään oltu varauduttu lainkaan. Ei mitään järkeä, miten voi hitaasti toimia tämä asia. Luulisi olevan aika selvää, että perjantaina suurin osa porukasta valuu paikalle klo neljän ja viiden välillä. Elastisen keikka oli klo 17. Seisoimme siinä järkyttävässä ihmismassassa, odottelimme ja kuuntelimme keikkaa. Kaksi viimeistä biisiä jo nähtiin varpaillaan kurkottelemalla lavan sivusta ja encore saatiin kuunnella portin sisäpuolella. Jee! Tämän jälkeen ei sitten mitään ollutkaan taas toviin tarjolla, joten palattiin takaisin Pikisaareen. Että sellainen reissu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Sounds QStock

Lauantaina mentiin kavereita vastaan kaupungille ja aamiaiselle Puistokahvila Makiaan. Makiassa on hyvä aamiaisbrunssi, mitä on ennenkin käyty testaamassa. Tähän otettiin vielä kaveriksi kuohuvat ja festarilauantai saattoi alkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina soljuttiin jo huomattavasti paremmassa flow:ssa festarialueen sekä tukikohdan väliä. Bändit kuuluvat anoppilaan sen verran hyvin, että kaikkia ei tarvinnut lähteä edes katsomaan paikan päälle. Oli niin mukava istua omalla porukalla kavereiden kesken, kerrankin mahtavassa auringonpaisteessa. Ehdittinpäs myös käydä Sokeri-Jussissa lounaalla ja Leskisessä iltapalalla, samalla reissulla tutkailtiin meno torilla ja kaupungilla.

IMG_0679

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0649

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikein oli onnistunut festariviikonloppu. Muisteltiin siinä, että taisi olla neljä vuotta sitten kun samalla porukalla ja samanlaisella konseptilla oltiin viimeksi viettämässä QStockia ”Pikisaareen festarimajoituksessa”. Jos vain tarpeeksi hyvää katsottavaa tulee lähivuosina, en panisi pahakseni, vaikka tätä harrastettaisiin useamminkin kuin neljän vuoden välein.

5 thoughts on “QStock – Insta & OMD

 1. suvi

  Meilläkin Qstock-viikonloppu takana. VIP-asiakkaina homma toimi todella hyvin! Ja se HIMin esiintyminen kruunasi viikonlopun! Sitähän ei kukaan etukäteen tiennyt.. 🙂 Tuli katsottua Elastinen, Samuli, Haloo Helsinki, Popeda, Kasmir, Amaranthe, Nightwish ja tietty HIM. 🙂

 2. Nyt kyllä vähän harmittaa, ettemme lähteneet Ouluun viikonloppuna, sillä kelit sitten yllättäin paranivatkin! On niin ikävä Torinrantaan istuskelemaan kauniissa kesäillassa 🙂 Viime vuonna kuuntelimme Toivonniemen majoituskohteestamme lähes kaikki festariesiintyjät…kyllä siinä korvat soivat vielä seuraavalla viikollakin 😀

  Paranemisia sinne <3

  • Joo, lähtiessä kotoa tuli vielä kaatamalla vettä, mutta niin se vain aurinko tuli jostain esiin, eikä enää paennut.

   Kiitos, kyllä tämä tästä jo helpottaakin <3

 3. Nanni

  Täällä yskitään myös sellaisen taudin kimpussa ettei mitään tolkkua. Ärsyttää ku suurin osa lomasta on menny niistäen ja yöt yskien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *