Saunalautalla

Viime lauantaina Kodin1-keikan jälkeen suuntasimme Värtön rannan uudelle saunalautalle viettämään ystävämme synttäreitä. Ennen en tällä lautalla ollutkaan käynyt ja oli kyllä positiivinen yllätys. Meitä oli parisenkymmentä ja tällaiselle porukalle lautta oli kooltaan just soppeli. Lautalla on oleskelutila baaritiskeineen, terassi, iso sauna sekä poreallas. 

saunalautta oulu värttö
saunalautta oulu värttö
cava
koivuranta

Ilmahan oli koko aamupäivän aivan järkyttävä; sade ja tuuli piiskasi vielä lautalle saapuessammekin.  Jokirannassa laiturin nokassa oleva lautta keikkui kuin kunnon merenkäynnissä konsanaan. Sisätiloissa oli kuitenkin tiivis ja lämmin tunnelma. Saimme nauttia ohjelmasta, skumppabuffetista kakkuherkkuineen ennen kylpemistä. Suurin osa ajasta oltiinkin sitten rantavarustuksessa ja istuttiin joko lauteilla tai poreammeessa. Jotkut uskaliaat (lue: hullut) ne hyppelivät jokeenkin, mutta melkoisen kylmää taisi vesi olla ainakin ilmeistä päätellen. Iltaa kohden sade lakkasi ja ilta-aurinko lämmitti porealtaassa lilluessamme. Seilaamassa emme käyneet, sillä siihen toimintaan oli liikaa porukkaa lautalla. Taisi olla rajana 12 henkeä, että olisi ankkurit irroitettu. Mutta sepä ei menoa haitannut, hyvin viihdyttiin rannassakin. 
värtönranta

oulujoki

2 thoughts on “Saunalautalla

  1. Oi kun kuulostaa mukavalta! Mikähän siinä on, että aalloilla kaikki tuntuu hauskemmalta, vaikka ihan rannassa oltaisi? Turussakin jokilaivat ovat ihmisten suurinta huvia.. 🙂 Ja hei muutem blogissani on sinulle haaste jossain 2 postausta sitten, unohdin ihan käydä huikkaamassa! Kivaa sunnuntaita! 🙂

    • Kivaa oli kyllä. Ja kiitos, on kyllä mennyt tuo juttu ohisuun. Käynpäs tsekkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *