Shadows on the wall

Bongasin jokunen tovi sitten Vastarintama blogista ihanan tapetin. M oli hankkimassa omaan vaatehuoneeseensa kuvassa oikealla olevaa rusettikuvioista mustaa tapettia, ja se sai minunkin kiinnostukseni heräämään. Ja todella hyvältähän se näyttää, katso vaikka. Tapetti on BN Wallcovering mallistosta Shadows on the wall -sarjaa, jota kaikki yllä olevat mallit edustavat. Mies ei kuitenkaan (jostain kumman syystä) aivan täysillä kuosista innostunut. Koska vaatehuoneemme on niin näkösällä paikalla, pitää sen sitä suuremmallakin syyllä miellyttää molempien silmiä. Ihastuimme molemmat saman sarjan helmikuosiseen tapettiin, joka näyttää läheltä katsottuna helminauhoilta (pikku luksusta minulle), mutta kaukaa katsottuna pystyviivoitukselta (yksinkertaiselta miehelle).

Tilasin tapeteista näytekappaleita kotiin. Näytteitä on nyt tulossa aika monesta tapetista tämän helmikuvion lisäksi, mutta ajattelin, että voin niitä hyödyntää mahdollisesti muissakin suunnitelmissa. Katsotaan miltä livenä näyttää… VAIKKAKIN (heh) suunnitelmat ovat jo ehtineet hieman muuttua sen jälkeen, kun tapettitilauksen tein… =) Siitä lisää myöhemmin.

Täältä voit käydä selailemassa BN Wallcoverings mallistoja. Mielestäni siellä oli vaikka ja mitä hauskaa, ja varmasti moneen makuun sopivaa tapettia. Moni on kysellyt edellisen asuntomme vessan tapetin perään, ja Tangletree Interiorsilta, mistä mallikappaleet tilasin, voisi samaa tyyliä löytyäkin. Kurkatkaapas.

2 thoughts on “Shadows on the wall

  1. Tuo rusetti näyttää tosi kivalta M:n vaatehuoneessa, mutta ymmärrän kyllä miestäsikin…
    Tosin tuo helminauha ainakin noissa pikkukuvissa vilistää vähän liikaa mun silmissä, toivottavasti rauhoittuu isommalla pinnalla.
    Paitsi ymmärsinkö oikein, ettei noista vaihtoehdoista tulekaan mitään teille?

    • Taisit ymmärtää aivan oikein 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *