Sisusta itsesi onnelliseksi

Viime lauantaina meillä oli melkoinen päivä. Sisustus-siskoja saapui paikalle Helsingistä saakka ja starttasimme päivän käyntiin jo varhain. Aloitimme sisustuskierroksella Spaziossa ja Lifestylenordicissa. Jatkoimme matkaa (aittaterassin kautta tai ilman) Stockan H2O-ravintolaan lounaalle ja vastaanottamaan päivän päätähden.

sisustus oulu sisustus oulu

Tomi Kouvola saapui pitämään meille muutaman tunnin sisustuskurssin teemalla ”Sisusta itsesi onnelliseksi”. Erittäin mielenkiintoinen luento alkoi Tomin omien kohteiden läpikäymisellä ja analysoinnilla. Sen jälkeen päästiin itse tositoimiin. Ryhmätyönä saimme suunniteltavaksi tilan, jossa asiakkaalla oli tietyt toiveet ja vaatimukset. Pohjan ”raamit” oli pääosin valmiina ja budjettirajoituksia ei ollut. Äkkiä voisi luulla, että rahasta kun ei tarvitse miettiä, niin johan on helppoa. Ei se ihan niin mennyt. Kiirehän siinä tuli ja välillä keskittyi aivan epäolennaisiin asioihin, mutta onneksi Tomi kävi välillä potkimassa eteenpäin. Tehtävä oli haastava ja antoisa, mutta Tomin antamilla ohjeilla sekä omilla visioilla päästiin mielestäni hyvään lopputulokseen. Lopuksi käytiin yhteisesti kaikkien työt läpi ja oli kyllä hauska nähdä miten erilaisia tiloja siitä yhdestä pohjasta oli saatu aikaan.

Kollaasit1

Kurssin jälkeen skumpat kilistettyämme jatkoimme Mia Designiin. Putiikki oli jo kiinni mutta omistajat odottivat meitä kuohuvan ja pikku naposteltavien kera.

sisustus oulu sisustus oulu sisustus oulu

Ehdimme vielä pubiin hurraamaan Venäjä-Suomi lätkämatsin viimeisen erän, jonka jälkeen mentiin vielä syömään. Jutusteltavaa oli niin paljon, että kello kiiruhti ties mihin asti ennen kotiin raahautumista. Kiitos ihan mielettömästi koko porukalle, osa oli uusia tuttavuuksia, osa jo ennestään tuttuja. Kaikkien kanssa oli paljon yhteisiä ajatuksia ja päivä meni kuin siivillä.

sisustus oulu sisustus ouluSisustuspäivä1

 

One thought on “Sisusta itsesi onnelliseksi

  1. Kivoja fiiliskuvia ! Kiitos seurasta myös sinulle, otetaan joku sisustussisko-iltama tässä kesälläkin tuolla ihqussa Torinrannassa, eiköstä juu ? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *