Sisustuttaa

Sisustusajatukset toimivat näköjään ja tänäkin vuonna kellon tarkkuudella. Kun ”viisari lyö” elokuun puolelle, alkaa päässä ruksuttaan ja sormissa kihelmöimään. Kuljeskelen kotosalla ja tuijottelen nurkkia, mistä aloittaisin. Ensitöikseni voisin lievittää tätä tuskaa vain tekemällä pieniä matto- ja verhovaihdoksia huoneiden välillä. Sen jälkeen voisin keskittyä hankkimaan vihdoin ja viimein kauan miettimiämme sisustustauluja. Niitä tarvittaisiin ainakin makkariin ja yläkerran kylpyhuoneeseen. Kylppärissä pitäisi muutenkin vielä vähän tuunailla, sekin kun jäi vähän niinkuin vaiheeseen. Kaitsu sai sen remontin valmiiksi, kun me mähittiin tytön kanssa synnärillä ja sen jälkeen se vain onkin odottanut sisustuskärpästä saapuvaksi. Eihän tuosta olekaan kuin kohta kaksi vuotta aikaa. Härregyyde!

MG_6583

Makkariin minulla on pieni toive ja haave kalustuksen suhteen, mutta katsotaanpa miten se asia etenee tässä. Vaatisi vähän suunnittelutyötä tuolta kiireiseltä mieheltäni. Ja valaisimethan ne on hankkimatta edelleenkin. Lastenhuoneet kaipaavat molemmat uudistusta. Tytön huone nyt ensisijaisesti, kun sitä ei olla koskaan valmiiksi saatettukaan ja ensitöiksi pitäisi saada tuo pinnasänky muutettua matalalaitaiseksi versioksi. Olemme ostaneet sen matalan laidan jo sängyn hankinnan yhteydessä, mutta kappas vain sitä ei löydy tuolta täyteen ammutusta varastosta. Laita löytyi kyllä. (Ja kuva on vanha, sängynpohja ei siis suinkaan ole enää noin ylhäällä)

MG_3615

Olohuoneeseen voisin haluta jonkin uuden vaihtoverhon, mutta kaikista tärkeintä olisi päästä eroon liian isosta sohvapöydästä ja saada tilalle sopiva. Heittäkääpä ideoita, mistä kankaasta tekisitte verhon tuohon sohvan taakse, jos saisitte valita?  Ja saa muuten heittää ideoita sohvapöydästäkin. Saa jopa tarjota omaansa, jos on nurkissa turhia kalusteita pyörimässä. Pöydän pitää olla kevytrakenteinen, pienempi kooltaan kuin entinen ja mielellään valkoinen. 

MG_0369

Työhuone on muuten ok kunnossa, mutta odottelee edelleen uutta työtuolia. Emme ole päässeet yhteisymmärrykseen ostettavista tuoleista nääs. Tarkoitus on siis ostaa kaksi tuolia, joista toinen menee työhuoneeseen ja toinen vaatehuoneeseen/makkariin. Nämä tuolit toimivat sitten isomman porukan kylään sattuessa myös ruokapöydän tuoleina. Täten toiveena on ollut, että ne olisivat samanlaiset, mutta eipä sekään ole kiveenhakattua. Pitäisi vain lähteä niitä ajatuksen kanssa katselemaan, eikä vain kotona kinata asiasta.

IMG_9158

Siinäpä noita ensimmäisenä mieleen tulleita hoidettavia ja hankittavia asioita. Lisäksi on pieni diy-projekti kodariin, mikä on myös seissyt, kun en ole keksinyt kivaa kangasta toteutusta varten. Siihenkin voisin kaivata vinkkejä teiltä! Mutta teen siitä aivan oman jutun, että on helpompi selittää tilanne. Nyt töihin, kivaa päivää sinne!

7 thoughts on “Sisustuttaa

  1. Teillä on kyllä ihan ihqu koti! Olkkari on mun suosikki 🙂

  2. Teillä on niin ihanaa ja tyylikästä että voisin muuttaa teille vaikka jo tänä iltana.

  3. Hyvä postaus! Erityisesti diggaan tuosta ”kehikosta”, johon olet ripustanut kuvia. Tyylikäs yksityiskohta. Mistä olet sen hankkinut?

    • Se on kuparilla spraylla maalattu raudoitusverkon palanen, eli K-Raudasta.

  4. Ääää, teillä on kyllä niiiin kaunista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *