Taikaa leivällä

Yhteistyössä Vaasan ja Indiedaysin kanssa.

Sano se leivällä -kampanjassa kerrotaan tunteista leivän muodossa. Pienillä teoilla voi piristää omaa ja läheistensä arkea ja tuoda jokaiseen päivään hippusen taikaa. Päivittäin eteemme tulee hetkiä, jolloin voimme valita millaisen arjen itsellemme luomme. Henkilökohtaisen elämäni ruuhkavuosia viettäessä voin reilusti tunnustaa, että monesti ne yhteiset ruokailuhetket jää paitsioon ja jokainen nappaa kiireessä jotain kaapista. Luonnollisesti tyttärelle haluaa opettaa kuitenkin näiden yhteisten hetkien merkitystä ja koittaa järjestää niitä niin paljon kuin suinkin mahdollista.

Vaasan ruis

Vaasan Taika

Kevät, ja varsinkin huhtikuu on minulle se kaikista hektisin aika vuodesta. Ei riitä, että töissä on kiire ja aikataulut puskee päälle. Sen lisäksi valmistellaan vielä kovalla vauhdilla Iso Ilon vappukeikkaa ja illat menee niissä hommissa. Vappua edeltävällä viikolla minua ei kotona näy. Tunteet ovat sekavat, kun toisaalta huono omatunto kolkuttaa ja taas toisaalta elät  yhtä vuoden parasta/ antoisinta viikkoa.

Vaasan Taika

Vaasan Taika

Luonnollisesti kuitenkin vapusta toivottua on aika keskittyä perheeseen. Tänään helatorstaina oli ensimmäinen aamu, kun ei tarvinnut mennä mihinkään. Kiireetön aamu se ei suinkaan ollut, koska jo ennen puolta päivää talon valtasi kuvausporukka, joka vasta äsken poistui. Kuitenkin ehdimme ottaa aamuhetkestä kaiken irti ja nautimme yhdessä kunnon aamiaisen. Parhaani yritin, että saisin taiottua rakkauteni ja välittämiseni leivän päälle. Siinä minua tänään auttoi Vaasan Taika ruisleipäviipaleet sekä sydämen mallinen piparimuotti. Meillä harvoin syödään pehmeää leipää, vaaleaa leipää ei koskaan. Tyttökin jo kaksivuotiaana pyytää iltapalaksi ”sitä kovaa leipää”, mutta niinpä vain tokaisi tyttö ensimmäisenä leivästä haukattuaan että ”Hyvää leipää”. Kaitsu siihen kommentoikin, että no se tuli suoraan sydämestä. Ja olihan se hyvää, tuoretta ja pehmeää, tummaa ja viljaisaa. Viljaisalla tarkoitan sitä, että siellä oli sitä purupintaakin, eli niitä jyviä.

Vaasan Taika Vaasan Taika

P5051777_muok

Sinulla on mahdollisuus käydä osallistumassa Instagram- kilpailuun, jossa jaetaan leivän taikaa. Julkaise oma leipäterveisesi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot Vaasan leipomot arpoo instagram- tilillään 2 voittajaa joka viikon perjantai, jotka palkitaan herkullisin eväskorein (arvo n. 40 euroa). Tarkemmat ohjeet ja säännöt täällä.

 

Vaasan Taika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *