Talvikylästä päivää!


id-talvikyla

Eilen ulkoiltiin Nallikarin Talvikylässä, joka avasi ovensa lapsille ja lapsiperheille kevättalven ajaksi aina huhtikuuhun saakka. Vähän alkuviikosta hirvitti, että miten käy koko kylän, kun säät olivat taas niin säälittävät ja lumet alkoivat uhkaavasti sulaa pois. Mutta vielä näytti onneksi valkoiselta ja talviselta maisemat. Liekkö avajaissa ollut varmastikin ohjelmaakin aamupäivästä, mutta saavuimme paikalle vasta myöhään iltapäivällä, joten saimme kehitellä omat ohjelmamme. Tarjollahan on hoijakkaa, tuubimäkeä, rekiajelua porolla, huskyllä tai moottorikelkalla, mönkijöitä ja kiipeilytelinettä. Maaliskuusta eteenpäin myös ponit astuvat kuvioihin. Varmasti löytyy lapsille ja lapsenmielisillä puuhaa talvipäivän iloksi. 
Tajusin käyneeni viimeksi Talvikylässä vuonna 2011, kun esiinnyimme Iso Ilon kanssa Oulun Musiikkijuhlien avajaisissa. Mihin nämä talvet ovat kadonneet tästä välistä, tuntuu kuin se olisi ollut aivan vasta… 

4 thoughts on “Talvikylästä päivää!

 1. Heippa,
  mistä olet löytänyt noin kivan näköiset nilkkurit? Juuri tuollaiset olisi hakusessa, kun tuntuu, että on aina nahkasaappaat jalassa. Talvikylässä voisi itsekin käydä tutustumassa.

  • Nilkkurit olen ostanut KooKengästä, malli on Andiamo Cours. Suosikkikenkiäni talviaikaan, tosi hyvät jalassa ja hyvä vaihtoehto saappaille.

 2. Onpa siellä talvista! Melkein kuin kunnollinen talvi.

  Mitään lapsista tai vaunuista sen isommin ymmärtämättä, nuo teidän kärryt näyttävät hienoilta ja ketteriltä.

  • Melkein 🙂
   Vaunut on kyllä hyvät, ei voi muuta sanoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *