Täydellinen tyttöjen viikonloppu

Tänä viikonloppuna saatiin olla tyttöjen kanssa aivan keskenämme, kun isi lähti työpoppoolla Rukalle. No mehän otettiin siitä kaikki ilo irti ja vietettiin oikein olan takaa laatuaikaa keskenämme. Perjantaina meillä oli pienimuotoiset kotibileet Voice of Finlandin tahtiin. Tämä pienempi bilehile vetää kyllä aina musiikkia kuullessaan sellaisia muuvsseja, että oksat pois. Olenkin jo pikkuisen sivusilmällä tsekkaillut täkäläisiä tanssikouluja, että minkä ikäisenä sinne saa natiaisen viedä. Pakkohan tuota intohimoa on päästä toteuttamaan. Toinen intohimo tuntuu olevan koirat, mutta tämän palon sammuttamiseen käytämme ainakin tässä vaiheessa muiden koiria.
Lauantaina nautittiin aamiainen ja katsottiin tuttuun tapaan Australian Master Chef, leikittiin ja piirreltiin siinä lomassa. Myös jumppatuokioni ovat alkaneet kiinnostaa kovasti ja olenkin saanut melkoisen hupaisia videoita, joissa hän niin sanotusti punnertaa ja ähisee samaan aikaan ”kakki, kakki, kakki”… Kuunteli ensin kun tein samaa laskien yksi, kaksi, kolme… Myös neidin kyykkyhypyn toteutus oli katsojalle melkoista huutonaurua. Kuka tarvitsee telkkaria, kun on puolitoistavuotias komedienne kotona? 
Päivällä käytiin vähän lahjostoksilla ja iltapäivästä päikkäreiden jälkeen suunnattiin naapuriin kaksivuotis-synttäreille. Menoa ja meininkiä riitti yhdeksään saakka ja kotiin tallusteltiin hymy korvissa. Kotona ei tarvinnutkaan paljon muuta enää todeta, kuin että ”nukkumaan”. Tänään vielä käytiin ilostuttamassa iso-mummoa ja -pappaa ennen kuin isi saapui kotiin. Kyllä sitä isiä onkin hoettu kovasti viikonlopun aikana, että ikävä taisi olla niin äidillä kuin tyttärelläkin. Mutta olihan meillä kuitenkin mukavaa, hetki aivan kaksistaan. 

2 thoughts on “Täydellinen tyttöjen viikonloppu

  1. Voi mikä ihana Nöppiäinen! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *