Tervetuloa vuosi 2019

Varovaisesti hän avaa koneen ja kirjautuu blogin admin-sivustolle muistelemaan, miten tällä ajetaan. Joulunpyhät on päässä pyörinyt  ajatuksia. Ajatuksia lähinnä asioista, joista tekisi jopa mieli kirjoitella. Viime vuosi meni pääosin yritystoiminnan kasvattamisessa ja kehittämisessä. Tänä vuonna olisi jo korkea aika keskittyä myös oman mielen ja kehon hyvinvointiin.

Ensimmäistä kertaa elämässäni olen listannut ylös niin sanottuja uuden vuoden lupauksia, joita tässä nyt olisi tarkoitus lähteä ”suorittamaan”. Blogin kirjoittaminen ei kylläkään ole yksi niistä, joten jännityksellä jään seuramaan, miten minulle täällä käy. Joka tapauksessa, mikäli tänne jotain tekstiä syntyy, tulee blogin luonne muuttuman vieläkin enemmän lifestyle puolelle. Sisustusasioita en ole miettinytkään viimeisen vuoden aikana. Kaikki on täällä ennallaan. Se, että sain joulun alla laitettua pari taulua ja amppelin keittiön seinustalle, oli jo melkoinen saavutus.

Mutta nyt! Huomenna pitäisi mahtua muihinkin vaatteisiin kuin pieruverkkareihin. En osaa sanoa, miten se on mahdollista, jotenkin nämä vapaat vain turvottaa. En myöskään tajua, miten pääsen takaisin normaaliin päivärytmiini, koska nyt on todellakin valvottu myöhään ja nukuttu pitkään. Toisaalta positiivista on se, että olen selkeästi ottanut vapaat rennosti, sohvassa on selkeästi minun mallinen kuoppa. Äskeinen tunnin kävely raittiissa ilmassa teki hyvää, nyt saunan kautta kohti huomista aamua ja arkea. Mukavaa iltaa sinne.

IMG_4947-2

2 thoughts on “Tervetuloa vuosi 2019

  1. Tervetuloa takaisin ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *